– Messi betalte lønnen til medlemmer av Argentinas støtteapparat av egen lomme

Lionel Messi grep inn personlig da medlemmer av Argentinas støtteapparat ikke fikk utbetalt lønn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Personer ansatt som sikkerhetspersonell for Argentinas landslag hadde ikke fått utbetalt lønn fra forbundet på flere måneder før Argentinas VM-kvalifiseringskamp mot Brasil i november.

Lionel Messi skal selv ha grepet inn og sørget for at personene fikk utbetalt lønn til livets opphold, skriver The Daily Mirror søndag kveld.

Ifølge journalisten Juan Palo Varsky oppsøkte personer fra Argentinas sikkerhetspersonell selv Messi for å forhøre seg om Barcelona-stjernen var villig til å hjelpe dem med lønnen.

– Lionel Messi var på sitt hotellrom før kampen mot Brasil i Belo Horizonte da det banket på døren. To eller tre personer kom på besøk, alle fra sikkerhetsteamet til Argentina. De fortalte Messi at de ikke hadde fått lønn på fem eller seks måneder og spurte om hjelp, forteller Varsky i radioprogrammet No Somos Nadie på Metro 95.1, ifølge The Daily Mirror.

Messi skal deretter ha ringt sin far Jorge og sørget for at personene fikk betalt fra sin egen personlige konto.

– Messi vil selvsagt bli sint på meg når han finner ut at jeg har fortalt det. Men det gjør egentlig ingenting. Messi gjør flere gode ting folk ikke før høre om, og jeg valgte å fortelle denne historien for det finnes ingen gode grunner at jeg ikke skulle fortalt den, sier journalisten.

Det er ikke kjent hvor mye Messi betalte medlemmene av støtteapparat fra sin egen personlige konto. Barcelonas fotballartist skal tjene omlag 660 millioner kroner i året.

Argentina tapte forøvrig VM-kvalifiseringskampen mot Brasil 0-3. Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst!