Nora Mørk har forlatt Larvik. Nå skal hun møe dem i Mesterligaen som Györ-spiller.  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad
Nora Mørk har forlatt Larvik. Nå skal hun møe dem i Mesterligaen som Györ-spiller.  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Larvik-opptur før gjensynet med Nora Mørk

Larviks håndballjenter får med seg fire poeng inn i hovedrunden i Mesterligaen etter at søndagens resultater gikk deres vei.

Larvik sto i fare for å gå et hakk videre med kun to poeng etter lørdagens 36-31-tap mot Krim, men takket være Esbjergs 29-18-seier søndag får Tor Odvar Moens jenter med seg fire poeng.

– Det var en opptur etter at vi ikke leverte varene selv. At vi får med oss fire poeng i stedet for to utgjør en stor forskjell, sier Moen til NTB.

– Nå må vi ha mål om kvartfinale. Györ kommer med seks poeng, det samme gjør Krim. Midtjylland og Bucuresti møtes senere søndag, mens dansk borteseier får de også seks poeng. Det blir en kamp om å komme topp fire. Dette er alle gode lag, men vi får et bedre utgangspunkt enn vi kunne ha hatt, fortsetter han.

Larvik-treneren utroper Nora Mørk og Györ til favoritter i deres gruppe.

– De er et kjempegodt lag. Man vet litt hva man kommer til der nede, men for å si det litt enkelt har de handlet med sikte på mesterligatittelen. Bucuresti vant mesterligaen i fjor, og har et litt annet lag nå, mens dansk håndball er det vi kjenner best. Det blir spennende. Uansett må vi ha poeng, påpeker Moen. (©NTB)