Dette skjedde mens du sov:

Mann knivstukket, hus ble ramponert og brann i bolig

Det har vært en travel natt for politiet flere steder i landet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et eldre ektepar ble utsatt for et brutalt hjemmeran sent fredag kveld. Noen timer tidligere avsluttet politiet en dramatisk politiaksjon i Sør-Trøndelag.

I Kvinesdal kom en privat fest ut av kontroll ved 23.30-tiden. En 23-åring ble knivstukket i armen av en 21 år gammel mann. Den skadde ble kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. Gjerningsmannen ble pågrepet på stedet.

– En 25 år gammel mann ble også pågrepet for å ha blandet seg inn i politiets arbeid, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Martin Ugland til TV 2.

Tre skadd i trafikkulykke

Ved Slagneset i Sogn og Fjordane kjørte en bil av veien. To personer ble fløyet med luftambulanse til sykehuset i Ålesund, mens en ble kjørt til Volda. Det var glatt på strekningen, opplyser politiet. Skadeomfanget til de tre er ikke kjent, sier operasjonsleder Per Rimmen i Vest politidistrikt til TV 2.

Truet med å drepe faren sin

På Notodden pågrep bevæpnet politi en 27 år gammel mann fordi han oppsøkte til fars bolig med en øks. Han prøvde å hugge seg gjennom inngangsdøra, noe han ikke lyktes med. Sønnen var svært beruset og han truet med å drepe faren sin, opplyser politiet på Twitter.

Bolighus ble ramponert

Fire menn med kniv og balltre tok seg inn i et hus på Skottfoss i Skien natt til lørdag. De ramponerte huset, men de fire beboerne i huset kom fra hendelsen med småskader, skriver NTB. Så godt som alle rutene i huset skal ha blitt knust. I tillegg ble et brannslokkingsapparat utløst inne i huset.

– Det må ha vært en grufull opplevelse for dem som bor der, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Han betegner huset som fullstendig ramponert og ubeboelig etter hendelsen. Fire menn i alderen 20-50 år er pågrepet i saken og vil bli avhørt.

– Tre av dem nekter å ha noe med dette å gjøre. Den fjerde har opplyst at han mistenker at de fire som er utsatt for vold, står bak kriminell virksomhet i nabolaget, og at han derfor har tatt loven i egne hender, sier Aaltvedt.

Politiet har sikret huset slik at det er tett og gjør undersøkelser i området. De fire fornærmede i saken er menn i 20- og 30-årene.

Boligbrann på Hvaler

Det begynte å brenne i en enebolig på Hvaler i Østfold. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, og beboerne i huset kom seg ut. På grunn av mye røykutvikling ble de nærmeste naboene evakuert.