Tap for Zuccarello og Rangers

New York Rangers gikk på sitt femte tap for sesongen i kampen mot Columbus Blue Jackets. Hjemmelaget vant 4-2 og Mats Zuccarello kom ikke på scoringslista.

TUNG DAG PÅ JOBBEN: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers gikk på et tap i natt. Her er nordmannen i duell med Brandon Dubinsky. Foto: AP Photo

Columbus Blue Jackets tok ledelsen i første periode ved William Karlsson, mens lagene scoret hvert sitt mål i andre periode.

I starten av tredje periode utlignet Mika Zibanajed og skapte nytt håp i Rangers-leiren. Men scoringer av Matt Calvert og Boone Jenner sikret seieren for hjemmlaget.

Mats Zuccarello spilte vel 18 minuttter av kampen, men var ikke involvert i noen av målene.

Rangers har hatt en svært god start på sesongen og sto før denne kampen med 13 seirer og kun fire tap. Kun Montreal Canadiens var bedre i NHL.