FACEBOOK-DELING: Natalie Elle Woods delte et bilde av kvitteringen på Facebook, og fikk massiv respons.
FACEBOOK-DELING: Natalie Elle Woods delte et bilde av kvitteringen på Facebook, og fikk massiv respons. Foto: Natalie Elle Woods/Facebook

Natalie ble så sjokkert over samtalen på nabobordet at hun betalte for maten deres

Denton-kvinnen var inspirert av USAs førstedame Michelle Obama – og la igjen en liten hilsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Natalie Elle Woods var på «Snuffer's Restaurant and Bar» i småbyen Addison i den amerikanske delstaten Texas i forrige uke, overhørte hun noe som gjorde henne forbannet.

På et av nabobordene satt en familie og diskuterte. Ifølge Woods forklarte et av medlemmene at det var helt avskyelig at deres «liberale» nevø hadde kommet ut som homofil. Da de andre personene sa de ville be til Jesus for å kurere nevøen, bestemte hun seg for å ta grep, skriver Huffington Post.

Men den unge kvinnen gjorde ikke det man kanskje kan forvente. Hun tok nemlig regninga deres!

I tillegg benyttet Natalie Elle Woods, som bor i nabobyen Denton, muligheten til å legge igjen en liten beskjed. På kvitteringen skrev hun følgende:

«Gledelig høytid fra den homofile, veldig liberale på bordet fra ved siden av dere. Jesus laget meg slik. P.S.: Aksepter familien din.»

Hun forlot restauranten før familien forsto at maten deres var betalt.

På Facebook har Denton-kvinnen delt et bilde av kvitteringen, som i skrivende stund fått over 1700 likes. Saken har også fått omtale i flere amerikanske medier. Hun er overveldet over responsen.

– Jeg betalte ikke disse folkenes boliglån. Jeg reddet ikke barnet deres fra å drukne. Alt jeg gjorde var å betale for middagen, sier hun til CBS DFW.

Lurer du fortsatt på hvorfor Woods handlet slik hun gjorde? Til Huffington Post forteller Woods at hun ble inspirert av Michelle Obamas «when they go low, we go high»-utspill under Demokratenes landsmøte i sommer.