Fotballryktene: – Real Madrid vil hente Arsenal-stjerne

Og han kan få følge av Manchester United-talent.

Bank, bank!

Det er helgen som banker på.

Og helg betyr fotball. Og denne helgen er det klubbfotball igjen, til alles glede.

Med 44 dager igjen til overgangsvinduet åpner, så er det mye aktivitet rundt om i klubbene.

Real Madrid har fått med seg at Gareth Bale presterer veldig godt sammen med Aaron Ramsey for Wales. Nå ønsker de å la dem videreføre samarbeidet på klubbnivå. Ifølge The Sun vurderer den spanske giganten et bud på drøyt 260 millioner kroner for Arsenal-spilleren. Real Madrid vil prøve å lokke 25-åringen med løfter om førstelagsfotball, noe det virker som om Arsenal ikke kan garantere ham. Men et lite problem for de kongelige fra den spanske hovedstaden er at de i øyeblikket er utestengt fra overgangsmarkedet frem til 2018.

Arsenal på sin side har kastet seg inn i kampen om det svenske supertalentet Alexander Isak, og mens de fleste andre storklubbene sitter på gjerdet og vurderer et fremstøt overfor AIK til sommeren, så vil Arsenal handle nå. Det er Transfer Market Web som skriver at The Gunners vil komme med et bud allerede i januar og vil få ham til London så fort som mulig.

Serge Gnabry er stortalentet som glapp for Arsenal. Tyskeren har vært veldig mye skadet i sine år i Nord-London, og da han endelig fikk sitt gjennombrudd i sommerens OL, så hadde ikke The Gunners noe annet valg enn å selge 21-åringen til Werder Bremen. For Gnabry hadde bare et år igjen av kontrakten sin og nektet å signere en ny med Arsenal. Og oppturen har bare fortsatt etter overgangen til Werder Bremen. Nylig debuterte han for Tysklands A-landslag med å score tre ganger mot San Marino. Og nå skriver FourFourTwo at han fort kan havne i Bayern München til sommeren. Da er det bare å håpe for Arsenals del at de klarte å få med en vidersalgsklausul i overgangen til Werder Bremen.

Torsdag ble det kjent at Manchester United ønsker å hente Napolis høyreback Elseid Hysaj. Nå kan Il Mattino avsløre at Napoli på sin side ønsker seg Manchester Uniteds italienske landslagsback Matteo Darmian. Da kan det jo tenkes at en byttehandel kan være på trappene.

En annen som kan glippe for Jose Mourinho er Marcus Rashford. 19-åringen har ikke fått all verdens tillit etter at portugiseren overtok sjefsansvaret på Old Trafford, og nå er Real Madrid kommet på banen. De ønsker å hente Rashford til Spania og utvikle ham til å bli en verdensstjerne, skriver Yahoo.

Liverpool-manager Jürgen Klopp har lenge hatt meksikanske Hector Herrera på ønskelisten. Men han kan nok se langt etter midtbanespilleren. I et intervju med O Jogo forteller han at han ikke har noen planer om å forlate Porto før han blir tvunget ut av klubben.

Mamadou Sakho har holdt seg rolig overraskende lenge nå. Men i et intervju med Le Parisien sier han nå at han er forferdet over behandlingen han har fått av Klopp og de andre lederne i Liverpool. Nå tyder alt på at det blir en stygg skilsmisse mellom Sakho og Liverpool i januar. Avisen skriver at midtstopperen neppe blir arbeidsledig. Både AC Milan og Inter vil hente ham til Italia, mens de tyrkiske storklubbene Galatasaray og Fenerbahce også ønsker å hente ham.

Chelsea-manager Antonio Conte ønsker å forsterke laget sitt, og ser gjerne at franske Geoffrey Kondogbia blir den stabiliserende faktoren på midtbanen sin. 23-åringen er lei av å slite benken for Inter og vil ikke være uvillig til å flytte på seg i januar, skriver Daily Mirror.

En ankomst for Kondogbia vil bety slutten på Chelsea-karrieren for John Obi Mikel. Le 10 Sport skriver at Marseille kan bli neste stopp i karrieren for nigerianeren. Men den franske klubben kan ikke matche lønnen til Mikel. Det kan derimot en rekke kinesiske klubber, som også skal være interessert.

Ademola Lookman er et navn det bare er å legge seg på minnet. For angriperen til Charlton vil dukke opp i Premier League om ikke altfor lenge. De fleste storklubbene har fulgt 19-åringen lenge, og nå prøver Everton å handle før de andre er klare. For ifølge Daily Mirror skal de ha fått avvist et bud på nærmere 75 millioner kroner. Charlton vil ha over 100 millioner før de lar stortalentet gå.

Det er ikke så ofte spillere fra den irske ligaen ender opp i Premier League. De engelske klubbene pleier som oftest å snappe opp de største talentene i Irland før de blir seniorspillere. Men Daryl Horgan har imponert stort for Dundalk denne sesongen. Kantspilleren har scoret ti mål på 22 kamper og kan nå være på vei til Sunderland. Men The Black Cats kan få kamp av Newcastle om 24-åringen, skriver The Telegraph.