Gerrard aktuell som manager for engelsk klubb

Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard skal være aktuell som ny manager for MK Dons, som spiller på nivå tre i engelsk fotball.

Los Angeles Galaxy-karrieren er over for Steven Gerrard, som nå kan bli manager i engelsk fotball. Foto: Mark J. Terrill
Los Angeles Galaxy-karrieren er over for Steven Gerrard, som nå kan bli manager i engelsk fotball. Foto: Mark J. Terrill

36-åringen har i halvannet år spilt for Los Angeles Galaxy i den nordamerikanske MLS-serien, men han offentliggjorde nylig at han reiser hjem når kontrakten løper ut i høst.

MK Dons er på 21. plass i League One og i øyeblikket uten manager etter at Karl Robinson sa takk for seg forrige måned.

Ifølge BBC er Gerrard i samtaler med klubben, men det er uklart om han er aktuell som spillende manager.

– Selv om jeg flytter hjem til England, er det ikke sikkert at jeg er ferdig som fotballspiller, sa Gerrard tidligere i uken.

Det har vært spekulert i at han vil bli tilbudt en jobb i Liverpools trenerapparat, og Celtic og Newcastle skal også ha uttrykt interesse for hans tjenester.

MK Dons har et dårlig navn blant engelske fotballtilhengere etter at klubben ble flyttet til Milton Keynes og byttet navn fra Wimbledon. En protestklubb startet av klubbens tidligere fans, AFC Wimbledon, er nå høyere på tabellen enn MK Dons i samme divisjon. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2