Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eric Dier skal ha vært rasende etter privatlandskampen mellom England og Spania på Wembley tirsdag kveld. Tottenham-spilleren signaliserte tydelig med albuen og rettet en streng finger mot Ander Herrera.

– Det var latterlig
Dier mente Manchester United-spilleren plantet albuen i ansiktet hans.

– Jeg har ikke noe mot at folk sparker hverandre av og til, men det (albuen) er bare stygt og ikke nødvendig. Han satte albuen i ansiktet mitt, og jeg kan ikke skjønne hvorfor. Jeg mener det var latterlig, sier Dier ifølge BBC.

Den baskiske 27-åringen spilte sin aller første landskamp for Spania etter å vært en av de fremtredende spillerne i Manchester United denne sesongen. Herrera skal ha nektet for å ha albuet Dier i ansiktet, ifølge Dier selv.

– Han sa til meg at han ikke gjorde det, men jeg mener det er tydelig. Det er bare fotball. Disse tingene kan skje, men jeg vet helt ærlig ikke hvorfor han gjorde det. Det er grunnen til at jeg var sint, sier Dier.

En tydelig opprørt Dier konfronterte Herrera og en rekke andre spanjoler ved kampslutt. Pekefingeren var kanskje et varsel om hva som venter. 11. desember møtes Manchester United og Tottenham på Old Trafford i Premier League.

– Det er ikke nødvendig at han sier unnskyld. Jeg kommer til å møte ham snart, sier Eric Dier.

Stemplet hull i skoen
Privatlandskampen på Wembley ble en heftig og underholdende affære.

Kampen var preget av tøffe taklinger – blant andre Cesar Azpilicueta ble stygt stemplet av Jamie Vardy, mens Dani Carvajal og Danny Rose ikke la noe imellom. Først ble Carvajal stemplet av Rose, før spanjolen svarte med en knallhardt takling tilbake etter hvilen.

Etter kampen la Carvajal ut en video på Instagram der han viste et hull i fotballskoen.

Det så ut til at de engelske spillerne skulle gi Gareth Southgate den beste attesten før det bestemmes hvem som blir landslagssjef på permanent basis.

Adam Lallana og Jamie Vardy sørget for 2-0 til «Three Lions», men en perlescoring fra Iago Aspas og et overtidsmål av Isco sørget for at oppgjøret endte 2-2.