Zuccarello med to assist og scoring i storseier

Mats Zuccarello strålte da New York Rangers fortsatte sin gode sesongstart med 7-2 mot Vancouver Canucks.

I FOKUS: J.T. Miller og Gerard Miller jubler her sammen med Mats Zucarello.  Foto: Rich Lam / AFP / NTB Scanpix.

Nordmannen bidro med to assist og én scoring.

Spillemessig var det vertene fra Canada som åpnet kampen best, men et øyeblikks magi av Mats Zuccarello og J.T. Miller gjorde at det var Rangers som gikk opp i 1-0-ledelse like før første periode var over.

Etter en god redning av Henrik Lundqvist fikk Rangers en overgangsmulighet de utnyttet til det fulle.

Pucken endte hos Zuccarello på høyresiden som slo en perfekt pasning til Miller, som i sin tur styrte pucken mellom sine egne bein og Canucks-målvaktens bein.

I annen periode sørget scoringer av Kevin Hayes og Brandon Pirri for 3-0, før Brandon Sutter reduserte til 3-1.

I tredje periode ble det likevel aldri spennende.

To minutter ut i sluttperioden scoret Hayes 4-1, før Miller igjen var frampå og scoret 5-1 etter pasning fra Zuccarello.

Da var det fremdeles spilt under tre minutter av siste periode.

Markus Granlund reduserte til 5-2 for Canucks med knapt sju minutter igjen på klokka, men bare halvannet minutt senere slukket Zuccarello alt håp for vertene da han plasserte pucken i krysset fra kort hold.