VIF hadde muligheten, men tapte på overtid

Martin Rønnild ble dagens mann på Hamar da han senket Vålerenga 1.41 minutt ut i forlengningen. Dermed ble det 3-2 til Storhamar på egen is.

Vålerenga hadde sjansen til å legge litt press på Lørenskog og Lillehammer, som ligger foran Oslo-laget på tabellen. Alle står med 35 poeng, men Oslo-laget har en kamp mer spilt.

Lørenskog møter Kongsvinger, mens Lillehammer skal på besøk til Manglerud/Star torsdag. Begge er storfavoritter og kan rykke fra Vålerenga.

Det var hjemmelaget som kom best i gang i torsdagens kamp. Mikael Zettergren gjorde 1-0 etter snaue ti minutter i den første perioden. Gjestene utlignet ved Mathias Trygg to og et halvt minutt før slutt i perioden, og 14 minutter og 43 sekunder ut i midtperioden tok Vålerenga ledelsen ved Fredrik Csisar.

Drøyt midtveis i siste periode utlignet Martin Huse. Han sikret forlengelse, og der ville hjemmelaget mest, slik at det ble seier.

Storhamar rykket forbi Sparta Sarpsborg og ligger på sjuendeplass med 29 poeng. Laget har samme poengsum som Frisk Asker og to poeng mer enn sarpingene, men med en kamp mer spilt. (©NTB)