Nasri avslører Guardiolas strenge sex-regel

– Det var sånn han fikk det beste ut av Messi og Lewandowski, sier Samir Nasri.

Samir Nasri ble overflødig da Pep Guardiloa tok over roret i Manchester City i sommer.

Sex-regel
Franskmannen ble sendt til Sevilla på lån ut sesongen, og nå forteller han om det strenge regimet City-spillerne lever under med Guardiola som leder.

Ikke bare fikk Guardiola fjernet en rekke ting fra menyen på treningsfeltet. Spillerne får heller ikke lov til å ha sex etter midnatt.

– Seksuelle aktiviteter måtte foregå før midnatt for å få en god natt med søvn, selv om du har fri dagen etter. Han fortalte oss at det er sånn han fikk det beste ut av Messi og Lewandowski, sier Nasri i et tv-intervju med L'Equipe.

Regelen skal ha blitt satt i verd med mål om å få ned antallet muskelskader.

Nasri forteller også om den sykelig detaljfikserte Guardiola. Spanjolen bruker video mye og ofte i arbeidet med å forbedre og forberede laget til kamp.

– Han mobber deg ikke, men han gjør alt for at du skal bli bedre. Til å få deg til å forstå rollen din og hvordan man skal spille. Han er pirkete, sier Nasri.

Overvektig Nasri
Det ble tidlig klart at Nasri ikke var tiltenkt en rolle i Guardiolas City, og like før overgangsvinduet stengte ble låneavtalen med Sevilla offentliggjort.

Den franske angrepsspilleren har blomstret for La Ligas femte beste lag for øyeblikket, etter en sommer der han blant annet ble utelatt fra flere treningskamper på grunn av overvekt.

– Guardiola fortalte meg at jeg var bare rot. Han fortalte det til meg flere ganger, og han sparket med i rumpen, bokstavlig talt, sier Nasri.

– Da jeg kom tilbake fra ferie etter å ha hatt et år med både skadeproblemer og personlige problemer, var jeg litt ute av form. Ikke så mye som det ble sagt, men fire kilo overvektig. For Guardiola gjør 2,5 kilo at du ikke får trene med gruppen, sier Nasri.,

Det strenge regimet og detaljfokuset i det daglige arbeidet har gjort City til en av Premier Leagues største tittelkandidater denne sesongen. De lyseblå ligger bare to poeng bak ligaleder Liverpool og har et godt grep om avansement i Mesterligaen etter en glitrende 3-1-seier over Barcelona i forrige runde.