Fotballryktene: – Sturridge har bestemt seg for å forlate Liverpool

Og Real Madrid kjøper Manchester United-stjerne.

I dag er det 47 dager igjen til overgangsvinduet åpner.

Spenningen er til å ta og føle på.

Det er bare å glede seg til julen er over og den virkelige høytiden starter.

Og en som kan komme til å flytte på seg er Daniel Sturridge. Den engelske landslagsspissen skal ha innsett at han ikke er i Jürgen Klopps planer i Liverpool. Ifølge Daily Mirror så skal de røde også være villige til å la 27-åringen gå. Tidligere er Arsenal blitt nevnt som en aktuell klubb, men de som skal vise sterkest interesse for å hente ham i januar skal nå være Stoke og West Ham. Blar de opp nærmere 300 millioner kroner, kan de også regne med å få ja fra Liverpool.

«Den iranske Messi», Sardar Azmoun, er blitt nevnt som en potensiell Liverpool-spiss. Men nå heller 21-åringens agent kaldt vann i årene på dem som vurderer å kjøpe seg rød drakt med AZMOUN på ryggen. For ifølge Liverpool Echo sier Mehdi Hagitali at klienten hans blir værende i FC Rostov i lang tid fremover.

En annen på Klopps ønskeliste er Borussia Mönchengladbachs midtbanespiller Mahmoud Dahoud. Men nå kan Klopp og Liverpool ironisk nok bli snytt for 20-åringen av gamle kjenninger. For Klopps gamleklubb Borussia Dortmund har meldt seg på i kampen om Dahoud. Og for å sikre seg stortalentet, så er de villig til å la den tidligere Liverpool-spilleren Nuri Sahin gå motsatt vei som en del av pakken, skriver Bild.

David de Gea har aldri lagt skjul på at han ønsker å prøve seg på høyest mulig nivå. Og nå kan den spanske landslagskeeperen endelig få sjansen til å kjempe blant de virkelig store i Europa. For ifølge Marca skal Real Madrid vurdere sterkt å trigge de Geas utkjøpsklausul i kontrakten med Manchester United. Kommer det 550 millioner kroner på bordet, så må Manchester United akseptere at 26-åringen returnerer til hjemlandet – dersom det er det han ønsker.

Det er vel en overdrivelse å påstå at Zlatan Ibrahimovic har tatt Premier League med storm. Den godt aldrende svensken er begynt å vise tegn på at alderen er i ferd med å ta ham igjen. Da er det kanskje ikke så rart at Manchester United er begynt å planlegge en fremtid uten 35-åringen. Daily Record skriver at klubben har sett seg ut Portos 21 år gamle målmaskin Andre Silva som mannen de vil ha som erstatter for Ibrahimovic. Silva har scoret sju mål på ti kamper for Porto denne sesongen og har fire scoringer på fire VM-kvalifiseringskamper for Portugal.

Men det betyr ikke at det nødvendigvis ikke blir noen svensker på Old Trafford. For A Bola skriver at Jose Mourinho ønsker å hente den 22 år gamle midtstopperen Victor Lindelöf fra Benfica. Men det er også andre som vil ha svensken. Paris Saint-Germain, Juventus og Chelsea har også speidere jevnlig på plass på Benficas kamper.

De røde djevlene har åpenbart en østerriker eller to i kikkerten, for speideren Thomas Bormann har vært på plass på Østerrikes tre siste landskamper. The Sun hevder at det er Aleksandar Dragovic og David Alaba som er årsakene til de hyppige besøkene.

Få er så tålmodig som Bastian Schweinsteiger. Den tyske midtbanespilleren har ikke en gang fått trene med Manchester Uniteds A-lag, men har ikke vært interessert i å flytte på seg eller prate med andre klubber. Nå kan det imidlertid se ut som om virkeligheten er i ferd med å gå opp for 32-åringen. For nå kan Daily Mirror fortelle at Schweinsteiger skal ha vært i møte med Chicago Fires trener Veljko Paunovic. Fire ønsker å få den tidligere tyske landslagskapteinen til USA på nyåret.

Så kan det likevel se ut til at Mesut Özils nylige huskjøp til 100 millioner i Nord-London kan være et tegn på at tyskeren har planer om å bli i Arsenal. For nå kan Daily Mirror fortelle at det bare er detaljer igjen før Özil setter navnet sitt på en ny og forbedret langtidskontrakt med The Gunners.

I Arsenal kan han få seg en ny lagkamerat i januar. For ifølge Transfer Market Web skal Arsene Wenger ønske å hente Romas argentinske midtbanekriger Leandro Paredes.

Sunderland er den eneste klubben i Premier League som fortsatt ikke har scoret tosifret antall mål denne sesongen. Derfor er også manager David Moyes på spissjakt. The Telegraph skriver at Black Cats har kontaktet Leicester med tanke på å hente superreserven Leonardo Ulloa. Men Leicester har gjort det klart at argentineren ikke er til salgs for under 110 millioner kroner.

Kan Hull-manager Mike Phelan få det beste ut av Ravel Morrison? Stortalentet er nå blitt 23 år, og har fortsatt gjort seg mer bemerket i rettsapparatet enn på fotballbanen. Heller ikke oppholdet i Lazio er blitt noen suksess. Phelan kjenner Morrison godt fra tiden i Manchester United, da Morrison var spådd en glitrende fremtid, men ble i stedet Sir Alex Fergusons største frustrasjon. Nå vil Phelan prøve å gi Morrison en ny sjanse i Premier League, skriver The Sun.