Argentinas Lionel Messi på treningsfeltet i Belo Horizonte, Brazil  forrige uke. Nå har landslaget forflyttet seg, og det ble en svært lite behagelig.
Argentinas Lionel Messi på treningsfeltet i Belo Horizonte, Brazil  forrige uke. Nå har landslaget forflyttet seg, og det ble en svært lite behagelig. Foto: Eugenio Savio

Messi ble spysyk på flytur

Lionel Messi måtte ty til spyposen da Argentinas landslag opplevde voldsom turbulens på flyet til San Juan foran VM-kvalifiseringskampen mot Colombia.

Barcelona-superstjerna og flere av hans lagkamerater ble dårlige på grunn av turbulensen under turen til San Juan før tirsdagens kamp.

Sykdommen vil imidlertid ikke stoppe Messi og co. fra å spille det som er en svært viktig kamp for argentinernes håp om VM i Russland i 2018.

Edgardo Bauzas lag er nummer seks i den søramerikanske VM-kvalifiseringsgruppen etter elleve kamper. Forrige uke ble det 0-3-tap mot Brasil.

Se Coutinhos drømmemål som senket Messi og co her!

De ligger ett poeng foran Ecuador på fjerdeplass i en gruppe der de fire beste går direkte til VM, mens femteplassen møter et lag fra Oseania i playoff. (©NTB)