Våren 2017 er dokuserien Bloggerne tilbake på TV-skjermen med sin sjette sesong.

Dette blir den hittil lengste sesongen av serien, med 24 episoder som skal sendes over seks uker på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo.

Ni personer, kjent fra blogger og sosiale medier, skal dele livene sine med TV-seerne. Sesongen byr blant annet på barnefødsler, russetid på bygda, kjærlighetstrøbbel og villmarksliv.

Se listen over alle bloggerne som er med nederst i saken.

Marna og Ørjan er tilbake

«Komikerfrue» Marna Haugen (34) og komiker-ektemannen Ørjan Burøe (42) gjør comeback i den sjette sesongen av Bloggerne.

Paret var med i serien siden oppstarten i januar 2014, men de var ikke å se i den femte sesongen.

Siden sist har deres yngste sønn Dexter blitt to år gammel.

– Etter en liten ammepause er det veldig gøy å være tilbake! Det har vært et travelt år med baby så det var nok fornuftig å ha en pause, men nå passet det fint å få besøk av «Bloggerne» igjen. Denne sesongen har vi mer drama i familielivet, som ikke alltid er en dans på roser, og vi er kanskje mer ærlige enn vi noen gang har vært om problemene våre. Men en og annen vits blir det også såklart, sier Haugen i en pressemelding.

Kristine (19) tar med seerne på flytting til Oslo

Ett av de nye ansiktene som dukker opp i denne sesongen, er Kristine Ullebø (19) fra Førde. Hun har blogget siden hun var 12 år gammel.

– Jeg har fulgt med på alle de tidligere sesongene av «Bloggerne» og synes programmet er kjempegøy. Derfor ser jeg på det som en stor ære å få lov å være med selv denne sesongen, sier Ullebø i en pressemelding.

19-åringen kommer til å dele mye i den kommende sesongen.

– Seerne får se hvordan jeg avslutter en 13 år lang skolegang med nervepirrende eksamener og russetid, og prosessen hvor jeg flytter fra lille Førde til Oslo for å jobbe som heltidsblogger. Reising, ny hverdag, nytt miljø, nye venner og kanskje litt romansegreier er stikkord for det som skjer i mitt liv, sier hun.

Bloggere fra hele landet

I år er det med bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. Det gleder programdirektør i TV 2, Jarle Nakken.

– I år er det en enda større geografisk spredning hos de som er med, noe vi syns er ekstra spennende, sier Nakken i pressemeldingen.

Sophie Elise slutter

Sophie Elise Isachsen (21) blir ikke å se i den nye sesongen. Hun har vært med siden første sesong i 2014.

Nylig skrev hun i et blogginnlegg at hun valgte å takke nei til ny sesong, siden hun ønsker å fokusere på andre prosjekter. Toppbloggeren skriver derimot at hun kanskje vil vende tilbake til serien ved en senere anledning.

«Jeg har enda god dialog med produksjonen, og hvem vet - kanskje det blir en egen serie på meg etterhvert? Skummelt, men om det hadde vært av interesse for dere, så hvorfor ikke», skriver hun i blogginnlegget.

Du kan se alle fem sesongene av Bloggerne på TV 2 Sumo.

Disse er med i den sjette sesongen av Bloggerne

  • Marna Haugen Burøe og Ørjan Burøe, Oslo. Ekteparet Marna og Ørjan gjør comeback i Bloggerne etter en sesongs opphold. Marna driver bloggen «Komikerfrue», mens Ørjan har sin blogg «Orjanburoe».
  • Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen fra Stavanger er inne i sin tredje seong av Bloggerne. I den nye sesongen følger vi henne gjennom graviditet og fødselen av hennes sønn Lucas. Serien følger livet til den populære trebarnsmoren og samboeren Jan. Til daglig driver hun bloggen «Mammatilmichelle» som er en av Norges aller største blogger.
  • Kristine «Krisssy» Ullebø fra Førde har drevet bloggen «Krisssy» siden hun var 12 år og er med i sin første sesong av Bloggerne. Hun har i tillegg Instagram-kontoen «Kristineullebo» med nesten 700.000 følgere.
  • Anniken «Annijor» Jørgensen fra Drammen. Driver bloggen «Annijor». I denne sesongen følger vi henne blant annet med på flyttelasset, da hun bestemmer seg for å flytte til Bergen. Hun var med i nettserien «Sweatshop» på Aftenposten.no. Er nå klar for sin første sesong av Bloggerne.
  • John Arne Riise og Louise Angelica Riise, Ålesund. Ekteparet John Arne Riise og Louise Angelica Riise er inne i sin andre sesong av Bloggerne. Louise Angelica Riise blogger, driver butikk/nettbutikk og er aktiv på Instagram. John Arne Riise driver bloggen «Johnariise» ved siden av karrieren som fotballspiller.
  • Tonje Blomseth bor like utenfor Karasjok i Finnmark og driver sin villmarksblogg. I tillegg til bloggen dyrker hun villmarkslivet. Er forfatter og foredragsholder. Er med i sin andre sesong av Bloggerne.
  • Anne Brith Davidsen. Single firebarnsmor og blogger på «Annebrith.blogg.no». I sin første sesong i Bloggerne følger vi henne i en travel hverdag hvor hun i tillegg til å følge opp sine fire barn, prøver å lykkes både i forretninger og kjærlighetslivet. Var med i «Hele Norge baker» på TV3.