MULIG GJENSYN: Ryktene svirrer om en gjenforening av skuespillerne Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall og Cynthia Nixon. 
MULIG GJENSYN: Ryktene svirrer om en gjenforening av skuespillerne Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall og Cynthia Nixon.  Foto: AFP PHOTO/MAX NASH

Sex og singelliv-stjernene kan vende tilbake på TV-skjermen

Skuespiller Kim Cattrall (60) hinter om etterfølger av den populære TV-serien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Seks år etter at spillefilmen Sex and the City 2 hadde premiere, går ryktene om at den populære jentegjengen fra Sex og singelliv skal jobbe sammen igjen, melder Daily News.

Det var talkshow-verten Wendy Williams som fikk snøballen til å rulle, da hun annonserte en mulig ny etterfølger, en såkalt spin-off, av serien – med Kim Cattrall (60) i hovedrollen.

– Klarer ikke vente

I ettertid har Cattrall på sett og vis bekreftet comebacket i et Twitter-svar til Williams.

– Jeg er utrolig smigret og rørt. Jeg klarer ikke vente til å vende tilbake til arbeidet og få dere til å le. Jeg krysser fingrene, skriver 60-åringen.

Kim Cattrall er kjent for rollen som den frekke og freidige Samantha Jones i Sex og singelliv. Der følger vi henne og venninnene Carrie Bradshaw (Sarah Jessica-Parker), Charlotte York (Kristin Davis) og Miranda Hobbs (Cynthia Nixon) gjennom opp- og nedturer i kjærlighetsforhold, singel- og sexliv i New York.

Også Sarah Jessica Parker har vært åpen for å spille Carrie Bradshaw igjen, men om alle Sex og singelliv-stjernene dukker opp i en eventuell spin-off, gjenstår å se.

NY SERIE: Det ryktes at Kim Cattrall vil vender tilbake som karakteren Samantha Jones i en etterfølger av Sex og singelliv.
NY SERIE: Det ryktes at Kim Cattrall vil vender tilbake som karakteren Samantha Jones i en etterfølger av Sex og singelliv. Foto: Jason Bahr/Getty Images for SeriesFest/AFP

Slet med søvnløshet

Cattrall har tidligere vært åpen om at hun har slitt med søvnløshet, og at sykdommen har begrenset arbeidskapasiteten hennes.

– Det var som om en gorilla satt på brystet mitt. Jeg forsto ikke den ødeleggende konsekvensen av å ikke sove. Jeg var i et tomrom, sa hun i et intervju med Radio Times, ifølge Daily Mail.

I november i fjor måtte hun derfor trekke seg fra en hovedrolle i London-stykket «Linda».

– Jeg ønsket ikke å skuffe publikum, teateret, skribentene eller skuespillerne. Å gi slipp på alt det var den vanskeligste delen, men jeg skjønte at det arbeidet som jeg virkelig trengte å gjøre var viktigere enn stykket – det var jobb eller min sinnstilstand, fortalte hun til radiokanalen.