Oilers-smell mot Lørenskog

Lørenskog slo til med 4-2 og påførte Stavanger serielederens tredje tap.

Selv om det ble 4-2 til Lørenskog troner Oilers suverent på topp i serien med 47 poeng. Det er 12 poeng ned til Lørenskog og Lillehammer på annenplass. Dermed er det bare spenning om hvem som tar sølvet i årets gjeveste hockeyserie.

Serieleder Stavanger kom raskt på defensiven mot Lørenskog. Hjemmelaget tok ledelsen med 2-0 ved Jason Krog og Stefan Espeland før Spencer Humphries reduserte snaue minuttet før slutt i første periode.

Men Lørenskog beholdt initiativet og øket til 3-1 med kampens eneste scoring i midtperioden. Det var Peter Messa som satte den scoringen.

Se sammendraget i videovinduet øverst i saken.

I den siste perioden hadde Oilers god kontakt etter reduseringen til 2-3 ved Mark van Guilder etter ni minutter og 40 sekunder av perioden. Laget presset på for utligning, men i stedet var det Lørenskog som gikk opp til 4-2 med snaue fem minutter igjen å spille. Jonas Djupvik Løvlie scoret det siste målet.

Vålerenga banket Kongsvinger
I lørdagens andre kamp møtte Vålerenga bunnlaget Kongsvinger på Jordal. Hjemmelaget startet scoringsshowet allerede etter 16 sekunder, og vertene ga seg ikke før det sto 8-0. Målene ble scoret av Rasmus Ahlholm (3), Tobias Lindström (2), Magnus Fischer, Thomas Olsen og Espen Fanøy Salo.

Vålerenga knuste Kongsvinger

Serierunden avsluttes søndag. Da står følgende kamper på programmet: Frisk Asker – Stjernen, Sparta Sarpsborg – Lillehammer, Storhamar – Manglerud Star.

(©NTB/ TV 2).