Lewandowski i bakken etter fyrverkeri-smell – superspissen hevnet seg med to mål

Man ypper ikke ustraffet med Robert Lewandowski.

Romania-Polen 0-3

Polens Robert Lewandowski ble liggende etter å ha blitt truffet av et bluss under kampen mot Romania, men reiste seg og scoret to i 3-0-seieren.

Det var i det 54. minutt at et slags fyrverkeri ble kastet inn på banen og eksploderte like ved foten til Bayern München-spissen.

Polens kaptein tok telling, men etter å ha fått behandling reiste 28-åringen seg og scoret senere to mål. Det første kom etter 83 minutter. Spissen var litt heldig og fikk med seg ballen, men avslutningen var god til 2-0. Det siste kom på straffe på overtid.

Kamil Grosicki scoret Polens første mål allerede etter elleve minutter.

Polen holder dermed kurs mot VM i Russland. Med seieren topper Polen gruppen sin med ti poeng på fire kamper. Danmark og Montenegro har henholdsvis sju og seks poeng på andre- og tredjeplass. (©NTB)