Bravo-skade gir Guardiola hodebry

Manchester Citys førstekeeper måtte forlate VM-kvaliken mot Colombia med en skade.

Landslagsukene kan være en lidelse for trenere og managere rundt i fotball-verden. Frykten for å få skadede spillere på landslagsoppdrag er blitt realitet for flere.

Ukjent skadeomfang
Diego Costa, Alexis Sánchez og Vincent Janssen. I natt sluttet Claudio Bravo seg til listen over Premier League-profiler som har pådratt seg skader med flagget på brystet.

Manchester Citys førstekeeper stod en strålende kamp for Chile mot Colombia i VM-kvaliken, men måtte forlate banen med en skade. 33-åringen kolliderte med Colombias Santiago Arias og forsøkte å spille videre, men da timen var passert måte Bravo kaste inn håndkleet.

De så ut som Bravo fikk en smell i kneet i sammenstøtet, men da han forlot banen holdt han seg til låret og hoften. Omfanget av skaden er ennå ikke kjent.

Se sammendrag fra kampen mellom Colombia og Chile i Sportsnyhetene i videovinduet øverst på siden!

Dette gir uten tvil City-manager Pep Guardiola hodebry i en krevende og hektisk periode for de lyseblå med viktige kamper både i Premier League og Mesterligaen. Med Joe Hart på utlån i Torino har Guardiola kun Willy Caballero som keeperalternativ av seniorspillere. 20 år gamle Angus Gunn er Citys tredjekeeper.

Klubben opplyser på sine nettsider at de vil komme tilbake med en oppdatering rundt Bravos skade når de har mer informasjon.

Spillende keeper
Bravo ble hentet til City ved starten av sesongen for å oppfylle Guardiolas ønske om en spillende keeper som er god med ballen i beina. Så langt har det likevel vært litt rusk i Bravo-maskineriet, i likhet med forsvaret som holder på å lære seg Guardiolas taktikk og tilnærming til kampene.

Laget gjør det likevel skarpt på flere fronter. Fra tredjeplassen i Premier League er det bare to poeng opp til serieleder Liverpool, mens den imponerende seieren over Barcelona i Mesterligaen var et varsku om Citys potensial til å nå langt i Europas gjeveste turnering.

Nå gjenstår det å se om Guardiola og City må klare seg uten førstekeeper Bravo i de kommende ukene.