Slik har du aldri sett TV 2-kjendisene – se det fascinerende videostuntet

Video-utfordringen «Mannequin Challenge» tar av i sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De siste årene har flere utfordringer spredd seg i sosiale medier.

«Ice Bucket Challenge», laget til ære for pasienter med nervesykdommen ALS, fikk i 2014 tusenvis av mennesker til å hive en bøtte med iskaldt vann over hodet sitt og filme det.

Utfordringen «Charlie Charlie Challenge» gjorde at ungdommer verden over forsøkte å tilkalle demoner ved hjelp av en blyant og et ark.

Nå sprer en ny video-utfordring seg som ild i tørt gress i sosiale medier. «Mannequin Challenge» går ut på å filme en frosset situasjon, det vil si at alle som deltar skal stå helt stille mens et videokamera sveiper forbi dem.

Se «God morgen Norge» gjøre utfordringen i videoen øverst!

Frøs i fødestua

En rekke kjendiser har kastet seg på trenden de siste dagene. Hillary Clinton (69) frøs til med sine medarbeidere om bord i sitt privatfly, mens det amerikanske fotballaget New York Giants tok oss med inn i garderoben.

Realitystjernene Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28), som nylig ble foreldre til en liten gutt, bestemte seg rett og slett for å ta utfordringen på fødestua.

Mange er imponerte over at fødende Chyna klarer å holde seg så rolig i denne videoen:

Dream Team 💕 #mannequinchallenge

En video publisert av Blac Chyna (@blacchyna)

Modeller i undertøyskjeden Victoria's Secret har også gjort utfordringen, midt i en treningsøkt. De får det til å se lekende lett ut å holde tunge vekter og stå i planken.

Flere skoleelever har også tatt utfordringen på strak arm, og lar folk få et innblikk i hvordan det ser ut i skolegården i et typisk friminutt.

Advarte mot viral-utfordringer

Selv om «Mannequin Challenge» må sies å være en ufarlig ting å teste ut, har viral-utfordringer i sosiale medier også fått dramatiske konsekvenser.

«Paracetamol Challenge», hvor ungdommer utfordret hverandre til å svelge flest mulig smertestillende tabletter, fikk politiet til å gå ut og advare om trenden.

Den populære «Duct Tape Challenge» fikk også svært dramatiske konsekvenser for 14-åringen Skylar Fish fra USA. Han fikk øyehulen knust under leken med gaffateip.