Else (36) hadde Ari Behn (44) hjemme på middag: – Det var årets høydepunkt

TV-profilen Else Kåss Furuseth var i ekstase da Ari Behn overrasket med underholdningsinnslag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i høst meldte komiker og programleder Else Kåss Furuseth (36) overgang fra TV 2 til TVNorge.

– Det er veldig stas å bli kollega med alle de flinke humormenneskene som finnes i TVNorge. Jeg har jo fått gjøre noen innhopp i Brille-panelet, vært i stua til Asbjørn Brekke og innom Ylvis-guttas program, og det har vært veldig gøy, sa Kåss Furuseth den gang.

I TV 2 er hun kjent fra programmer som «Torsdag kveld fra Nydalen », «Else» og «Det er lov å være blid».

Fikk intimkonsert

Torsdag var hun på plass under TVNorges vårlansering, hvor det ble kjent at hun skal være en av profilene i vårens sesong av 4-stjerners middag – sammen med blant andre Ari Behn.

– Den følelsen av å se Ari Behn synge Moves like Jagger foran far min i stua på Jessheim, det er hvert fall 2016 sitt høydepunkt, sier Else til TV 2.

– Måtte klype meg i armen

Hun fikk også komme på middag hjemme hos Behn, som ble separert i august, i det nye huset i Lommedalen. Dette gjorde også inntrykk på 36-åringen.

– Jeg måtte klype meg litt i armen. Jeg har jo sett bilde av det i Se og Hør. For meg som bor i en treroms, så var det fenomenalt. Det var veldig koselig, konstaterer hun.

Sammen med Else og Ari skal også programleder Live Nelvik og stortingsrepresentant Bård Hoksrud vise hva de er gode for på kjøkkenet.

Ari Behn er ikke den eneste som gjør Else starstruck. Hun er nemlig også stor fan av tvillingene Marcus og Martinus (14).

– Jeg må jo innrømme at jeg ble svett og varm bare fordi jeg fikk møtt Marcus og Martinus, sånn ordentlig. Det er jo ikke sosialt akseptert å være så stor fan når man nesten er 40 år, men det var på en måte dagens høydepunkt for meg da, sier hun.

Ville stå i Golden Circle

Tvillingbrødrene fra Trofors var til stede på lanseringen i forbindelse med et eget program om dem som TVNorge skal sende med dem til våren. Til helgen skal de spille for et fullsatt Oslo Spektrum.

– Jeg prøvde å få billetter til Golden Circle, men det var utsolgt, og da føler jeg at 15-åringene skal få ha de billettene.

Hemmelighetsfull om fortsettelsen

Under lanseringen ble det også kjent at Else skal få flere prosjekter å bryne seg på i TVNorge. Hva det er snakk om vil imidlertid bli annonsert ved en senere anledning, opplyste kanalens programdirektør Eivind Landsverk.

– Nå sa jo Landsverk at jeg skal få min egen lansering på nyåret. Han sa det, og jeg tok det bokstavelig, sier Else med et glimt i øyet.

Det samme gjelder for NRK-profilen Jon Almaas. I oktober ble det kjent at han slutter i Nytt på nytt og går over til TVNorge. Almaas blir trolig blir å se på skjermen fra neste høst, men hva hans oppgaver i kanalen blir, gjenstår å se.