Fotballryktene: – Chelsea vil hente PSG-stjerne

Og Everton har sett seg ut enda en Manchester United-spiller.

Vi nærmer oss den beste tiden på året. Tiden da vi koser oss inne med god mat og drikke, og et varmt pledd rundt oss. Der vi ligger i sofaen og koser oss med det som skjer på overgangsfronten rundt om i Europa.

Men før det så skal vi gjennom det som er av førjulstid, og de neste sju ukene vil bli ulidelige mens vi venter på 2017s første store overgang.

Vi kan begynne i London og hos Chelsea, som foreløpig ligger på en andreplass på tabellen. Manager Antonio Conte har fått tillatelse av eier Roman Abramovitsj til å bruke penger i januar for å hente inn spillere som passer inn hans foretrukne 3-4-3-formasjon. Og når den russiske oligarken åpner lommeboken, pleier det som regel å føre til store endringer i Chelsea-troppen.

Det er særlig på midtbanen og i det bakre ledd Conte er ute etter forsterkninger. Og en av dem som han ønsker seg er PSGs midtbanestjerne Marco Verratti. En mann han kjenner til fra sin tid som landslagssjef for det italienske landslaget.

Verratti signerte en ny femårsavtale med det franske storlaget i august, men hans agent - Donato Di Campli - har uttalt at «kontrakter blir inngått og brutt på tre minutter».

– Marco er glad for å være her, men han ønsker å vinne noe viktig. Han kan ikke bli værende på et lag som ikke vinner noe, sier han ifølge The Mirror.

Manchester United og Arsenal har også vist interesse for den italienske 24-åringen, som så langt har scoret to mål på ni kamper i den franske serien.

Conte kan komme til å kvitte seg med Cesc Fabregas og John Obi Mikel for å rydde plass til sin nye midtbanespiller.

Når det gjelder forsvarsspillere har det lenge vært kjent at han ønsker å hente sin tidligere elev, Leonardo Bonucci. 29-åringen er en av Europas beste forsvarere, og er en attraktiv herremann for mange av de rikeste klubbene. Prislappen ligger på rundt 50 millioner pund, noe som ikke blir noe problem å matche for London-klubben. Men Contes ønskeliste stopper der. Ifølge Squawka News er Bonucci førstemann på listen, mens AC Milan-midtstopper Alessio Romagnoli er nestemann. Skulle heller ikke det gå i boks, er Antonio Rüdiger og Burnley-stopper Michael Keane nummer tre og fire på listen.

Everton har begynt å røre litt på seg på overgangsmarkedet og onsdag kunne Daily Star melde at de vurderte å låne Manchester United-floppen Bastian Schweinsteiger. Men nå melder Liverpool Echo at Everton vurderer nok en United-flopp, nemlig Memphis Depay. Everton-sjef Ronald Koeman skal ha høye tanker om sin landsmann, som har slitt med å få spilletid under Jose Mourinho. Også AC Milan og Roma har vist interesse for 22-åringen.

Den franske landslagssjefen Didier Deschamps har bedt Liverpool-stopper Mamadou Sakho om å finne seg en ny klubb når overgangsvinduet åpner igjen for å redde karrieren sin. I Frankrike står tidligere lagkamerat Mario Balotelli med åpne armer for å ta imot Sakho i Nice og tidligere har det vært meldt at både Stoke og Lille er interessert i å leie midtstopperen. Det skal imidlertid ikke være interessert i å betale den millionen i uken som Liverpool har gitt ham.Torsdag melder Midlands Express & Star at West Bromwich Albions ønsker å låne den kontroversielle midtstopperen, som har måttet trene med U21-laget til Liverpool etter å ha havnet i unåde hos Jürgen Klopp.

West Bromwich-trener Tony Pulis forsøkte å hente Sakho i sommer og han skal være villig til å gjøre et nytt fremstøt i januar.