Storhamar-fansen fyller CC Amfi til kveldens kamp mot Sparta
Storhamar-fansen fyller CC Amfi til kveldens kamp mot Sparta Foto: Ness, Jan Kåre

– Noe av det beste norsk hockey kan vise frem, er «mætt fjøs»

Det er duket for hockeyfest på Hamar med over 5000 tilskuere på tribunen når Storhamar tar imot Sparta. Kampen er også den første som vises direkte på TV 2 Zebra.

Hockeyfeberen herjer på Hamar til tross for en svært dårlig sesongstart. I forrige serierunde slo Storhamar til med en sterk 5-1 seier over Oilers i Stavanger. Nå fylles CC Amfi foran det TV 2 Zebra-sendte oppgjøret i Get-ligaen.

– Vi har solgt over 5000 billetter per kl. 14.00 og vi forventer oppunder 5500 tilskuere når pucken droppes kl. 19.00, sier markeds- og arrangementsjef Mathias Saxrud i Storhamar hockey.

Kampen er også den første som sendes direkte på TV 2 Zebra etter at det ble besluttet å skifte kanal på livekampene i Get-ligaen.

– Hele klubben har mobilisert skikkelig foran denne kampen, med mål om å fylle hallen. Ettersom dette er første direktesendte kamp på TV 2 Zebra ønsker vi å vise frem norsk hockey fra sin beste side. Og noe av det aller beste norsk hockey kan vise frem er et «mætt fjøs», avslutter Saxrud.

Det spilles full runde i Get-ligaen i kveld og foruten det TV 2 Zebra-sendte oppgjøret mellom Storhamar og Sparta kan du se fire kamper direkte i vårt livesenter.