Fotballryktene: – Conte planlegger kjøpefest i januar

Og Romelu Lukaku kan ende opp i Frankrike.

Elleve runder av Premier League er unnagjort og planleggingen av overgangvinduet i januar har pågått i lang tid allerede.

Her er tirsdagens fotballrykter.

Chelsea-trener Antonio Conte planlegger å bruke penger i januar for å befeste sin posisjon i toppen av tabellen. Roman Abramovitsj har allerede gitt grønt lys for at Conte skal kunne hente sin tidligere elev, Leonardo Bonucci. 29-åringen er en av Europas beste forsvarere, og er en attraktiv herremann for mange av de rikeste klubbene. Prislappen ligger på rundt 50 millioner pund, men Juventus skal ikke være særlig interessert i å selge. Romas Antonio Rüdiger og Burnleys Michael Keane er italienerens plan b dersom det ikke blir noe av Bonucci.

Men Conte skal også være interessert i å hente en midtbanespiller som kan spille i både 3-4-3- og 4-2-4-formasjon. Ifølge The Telegraph er Romas Radja Nainggolan, Inter Milans Marcelo Brozovic og Geoffrey Kondogbia aktuelle kandidater. John Obi Mikel og Cesc Fabregas blir trolig jaget på dør i januar.

Ifølge The Mirror ønsker West Ham å hente Fabregas på lån. Chelsea skal være villig til å subsidiere spanjolens lønn for å bli kvitt ham.

Evertons belgiske kraftspiss, Romelu Lukaku, har tidligere vært linket til en mulig overgang til Bayern München. 23-åringen har scoret sju ligamål så langt denne sesongen og ser ut til å bli en ettertraktet mann i januar. Nå kaster også Paris Saint-Germain seg inn i kampen om ham - ifølge The Mirror. Og det til tross for at Everton-manager Ronald Koeman insisterer på at han ikke er til salgs.

I Manchester sitter Jose Mourinho og ønsker seg en ny midtstopper i januar. Eric Bailly er ute med en kneskade og forsvinner trolig til Afrikamesterskapet i januar. Tingene blir ikke bedre av at Chris Smalling, sammen med venstreback Luke Shaw, meldte forfall til søndagens kamp mot Swansea fordi de ikke følte seg 100 prosent.

– Det er forskjell på å være modig, å ville spille koste hva det koste vil, og på spillere der litt smerte gjør en forskjell. Mange store fotballspillere, også store sportspersonligheter, har spilt uten å være 100 prosent. Man må gjøre alt for laget. Det er min måte å tenke på. Dersom jeg en dag treffer de store i klubben som har opplevd mye suksess, kommer de til å si til meg at de ofret seg selv om de hadde smerter overalt, sa Mourinho etter kampen.

Dermed kan det gå mot lite spilletid for den britiske forsvarsduoen. Ifølge The Mirror har Mourinho sett seg ut Southampton-kaptein Virgil van Dijk, Atletico Madrids Diego Godin og Jose Gimenez som potensielle objekter.

Til slutt kan vi ta med at serieleder Liverpool har forlenget kontraktene til den talentfulle trioen Kevin Stewart (23), Trent Alexander-Arnold (18) og Ben Woodburn (17).

– Dette er positive nyheter og det er veldig bra at vi handler slik at vi viser at vi har gode hensikter med våre unge spillere, sier Jürgen Klopp til liverpoolfc.com