Gytkjær angrer ikke på nakenstuntet: – Det er et fantastisk bilde

Kåre Ingebrigtsen synes RBK-spillernes nakenstunt er morsomt.

Rosenborg-stjernene Christian Gytkjær (26) og Pål André Helland (26) fikk stor oppmerksomhet for sin helt spesielle pokalfeiring da Rosenborg-spillerne endelig kunne løfte trofeet søndag.

Gytkjærs bilde var hakket drøyere enn Hellands, og dansken innrømmer at han ble bedt av klubben om å fjerne det fra Instagram.

– Ja, jeg gjorde vel det, det er de som betaler lønnen min og da må jeg høre etter hva de sier, sier han til TV 2.

– De er veldig godt trent
Trener Kåre Ingebrigtsen mener imidlertid at bildet var helt greit å legge ut.

– De er veldig godt trent. Jeg ville ikke gjort det, men det der er humoristisk. Jeg synes ikke det er noe, sier Ingebrigtsen.

– Det er innafor?

– Ja, det synes jeg.

NFF har mandag fortalt TV 2 at de ikke kommer til å forfølge pokalstuntet. Gytkjær selv innrømmer at bildet er i grenseland, selv om sjefen sjøl sier han liker det.

– Ja, men det er vel litt forskjellig hvordan man ser på det. Jeg kan godt se i dag at det kanskje er litt på grensen, men jeg synes bare det er morsomt. Jeg har fått morsomme tilbakemeldinger også, men nå er det ikke der mer. De fleste har vel fått sett det likevel, sier Gytkjær.

– Et fantastisk bilde
Dansken tror det var bedre at han la det ut enn trener Ingebrigtsen, og forklarer at det å kunne løfte Tippeliga-trofeet var det som hentet ut villmannen i ham.

– Kåre hadde nok ikke sett like bra ut som meg på et sånt bilde. Vi har trent for dette i et helt år og det er første gang jeg har prøvd noe slikt. Jeg har spilt fotball i snart 25 år, og får man ikke en litt vill reaksjon på sånt, så vet jeg ikke når man skulle få det, sier 26-åringen.

– Hva synes du om bildet selv?

– Jeg synes det er et fantastisk bilde. Jeg synes sånt er morsomt, jeg har kanskje ikke så mye filter på sånne ting.

Okei da, siden folk mase. Seriegull 🏆🍾 God Jul 😘

Et bilde publisert av Pål Andre Helland (@pahelland)

– Min mor var litt skeptisk
I familien fikk bildet litt blandede reaksjoner.

– Min far bare lo, men min mor var litt mer skeptisk, ler Gytkjær.

– Har du fått noen nye beundrere?

– Hehe, ja, det er klart at det er mange som har sett det og mange som har reagert på det. Man får en del meldinger, men det er bare hyggelig. Alt har vært positivt, jeg har ikke fått noe dritt for det. Det er hyggelig at folk synes det er gøy, sier han.

På vei til landslagssamling, der han og Jonas Svensson rakk flyet med et nødskrik, sa Pål André Helland følgende til TV 2 om søndagens stunt.

– Det er traust og kjedelig hvis folk skal være A4. Jeg og Gyt liker å dra på litt. Han dro på litt mye, så han fikk beskjed om å slette det. Jeg holdt meg heldigvis innenfor rammene slik at det fremdeles kan ligge der, smilte Helland.