KAN HA SPILT SIN SISTE MOLDE-KAMP: Midtstopper Vegard Forren. FOTO: Scanpix
KAN HA SPILT SIN SISTE MOLDE-KAMP: Midtstopper Vegard Forren. FOTO: Scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Forren: – Jeg er klar for nye utfordringer

Moldes forsvarssklippe Vegard Forren bekrefter at han har fått interessante henvendelser fra andre klubber. Men han vil ikke røpe hvilke klubber det er snakk om.

Midtstopperen Vegard Forren kan ha spilt sin siste sesong for Molde.

Etter 0-1-nederlaget mot Lillestrøm i sesongens siste serierunde bekrefter Forren at han ikke vet hvor han spiller neste sesong.

– Jeg skal spille fotball, det er det eneste som er sikkert. Men hvor det blir er vanskelig å si. Nå skal jeg konsentrere meg om landskampen mot Tsjekkia, og så ha litt fri. Heldigvis har jeg folk rundt meg som gjør den jobben, sier Forren, og sikter til kontakten med andre klubber.

– Jeg har sagt at jeg er klar for nye utfordringer, samtidig har jeg sagt at jeg ønsker meg en langtidskontrakt med Molde som er godt nok for meg personlig, konstaterer han.

– Har fått interessante henvendelser
Både Rosenborg og Vålerenga skal være interessert i å signere Forren foran neste sesong.

28-åringen innrømmer at han allerede har fått henvendelser fra andre klubber.

Han vil imidlertid ikke røpe hvilke klubber det er snakk om.

– Jeg har forstått det slik at det er spennende ting på gang, såpass ærlig må jeg være. Jeg er på utgående kontrakt og forhåpentligvis så sitter jeg igjen med gode alternativ slik at jeg kan velge hva som er best for meg og min familie. Jeg håper det dukker opp noe interessant, men heldigvis så har jeg et par måneder å tenke meg godt om på først, sier stopperen som nylig fikk plass i Per-Mathias Høgmos landslagstropp.

– En skuffende sesong for Moldes del
Molde endte på en noe skuffende femteplass på tabellen denne sesongen. Forren legger ikke skjul på at resultatene ikke har vært gode nok.

– Vi hadde muligheten til å komme ut i Europa, men sviktet nok en gang. Vi har hatt muligheten mange ganger, men vi har rett og slett ikke vært gode nok. Nå skal alle ta seg en ferie og komme sterkt tilbake. For det har vært en veldig skuffende sesong for Moldes del, slår Forren fast.

Forren ble hentet til Molde fra KIL/Hemne i 2007, og spilte for klubben frem til han ble solgt til Southampton i 2013. Etter det skuffende oppholdet i engelsk fotball vendte han tilbake til Molde senere samme år.