Dommer Dean Morton ligger nede for telling etter å ha blitt truffet av pucken. Det er ikke kjent hvordan det gikk med ham. Foto: Jim Rogash/Getty Images/AFP
Dommer Dean Morton ligger nede for telling etter å ha blitt truffet av pucken. Det er ikke kjent hvordan det gikk med ham. Foto: Jim Rogash/Getty Images/AFP Foto: Jim Rogash

Dommeren hjulpet av banen da Zucca og Rangers vant igjen

New York Rangers fortsetter seiersrekken. Lørdag sikret laget en solid 5-2-seier på bortebane mot Boston Bruins.

Mats Zuccarello var på isen i 15 minutter og 7 sekunder under kampen, men den norske stjernen markerte seg ikke med mål eller målgivende pasninger.

Det var hjemmelagets Patrice Bergeron som scoret kampens første mål, nærmere fire minutter ut i første periode.

Etter dette var det imidlertid gjestene fra New York som tok over showet. Nick Holden og Derek Stepan satte inn hvert sitt mål i første periode. Deretter scoret Kevin Hayes et mål for Rangers rundt to minutter ut i andre periode, før en ny scoring av Pavel Buchnevich 13 minutter ut i tredje periode.

Bruins klarte ett minutt senere å redusere til 4-1 ved David Pastrnák, før Rangers' Michael Grabner satte inn det endelige nådestøtet og sikret 5-2-seieren 16 minutter og 48 sekunder ut i tredje periode.

I midten av andre periode måtte dommer Dean Morton hjelpes av banen etter Zucca-kamerat Kevin Kleins klarering hadde truffet dommeren i bakhodet. Dommer Morton gikk ned for telling, og ble hjulpet av isen av Bruins støtteapparat. Han fikk legetilsyn, og returnerte ikke til isen.

(NTB/TV 2)