Defoe ordnet Sunderlands første seier

Sunderland fikk sin første seier for sesongen med manager David Moyes på tribunen da Joshua Kings Bournemouth ble slått 2-1 lørdag.

Den tidligere Manchester United- og Everton-treneren, som måtte se kampen fra tribunen etter å ha blitt sendt av i ligacupen, sto med kun to poeng på 10 kamper før lørdagens oppgjør. Det gjorde at Sunderland var trygt plassert på jumboplass i Premier League.

Og det så ut til fortsette i samme spor da Dan Gosling sendte Bournemouth i ledelsen etter elleve minutter.

Men Victor Anichebe ga Moyes og Sunderland fornyet håp da han vendte opp på 16-meteren og banket inn 1-1 etter halvtimen spilt.

Det så ut til å bli tyngre igjen da Steven Pienaar fikk sitt andre gule med en halvtime igjen å spille, men da Anichebe ble felt innenfor 16-meteren var ikke Jermain Defoe vond å be fra straffemerket. Engelskmannen satte ballen til høyre til 2-1 og tre livsviktige poeng for Sunderland.

– Det er bare en seier. Vi trenger flere, og vi må bare fortsette å plukke poeng. Forhåpentligvis vil dette vise folk at det er en fantastisk vilje i laget. Vi vil gjøre det bra, sa Moyes ifølge BBC , før han avslører en litt uortodoks oppladning.

– Vi dro til en fabrikk tidligere denne uken. Vi ville visse spillerne at det er mye bedre å være fotballspiller enn å jobbe på en fabrikk.

Joshua King spilte hele kampen for Bournemouth, men kom kun fra kampen med et gult kort.

Håvard Nordtveit satt på benken hele kampen da West Ham og Stoke delte poengene på nordmannens hjemmebane. Michail Antonio sendte West Ham i ledelsen etter 65 minutter, men Bojan utlignet ti minutter senere. (©NTB)