Gladmelding til Tottenham-fansen før London-derbyet mot Arsenal

Stjernespiss tilbake i grevens tid.

Se Arsenal-Tottenham på TV 2 Sport Premium og Sumo søndag kl. 13.00!

Tottenham-manager Mauricio Pochettino kunne bringe gode nyheter til bordet fredag ettermiddag. Bare to dager før Nord-London-derbyet mot Arsenal er Harry Kane er tilbake i troppen og igjen tilgjengelig for spill.

Storscoreren har ikke vært på banen siden han ble matchvinner mot Sunderland 18. september. En ankelskade har satt 23-åringen ut av spill, men returen kommer på et perfekt tidspunkt for Spurs.

– Vi er veldig fornøyd med Harry. Han hadde en god treningsøkt. Han er klar, sier Pochettino.

På de tre siste kampene i Premier League har de liljehvite spilt uavgjort, mens det ble tap for Bayer Leverkusen «hjemme» på Wembley i Mesterligaen i midtuken.

– De siste sesongene har han vært veldig viktig for oss, og han var toppscorer i ligaen (2015-2016). Det er viktig for klubben, det er gode nyheter, og det er godt å ha ham tilbake. Han kan hjelpe laget, sier Pochettino.

Historisk sett trives Kane meget godt mot rivalen. Spissen har scoret fire mål mot Gunners, kun Gareth Bale med fem har scoret flere, ifølge BBC.

Se hvordan Kane skadet seg i videovinduet øverst på siden!

Samtidig kommer Arsenal-kampen for tidlig for stopperkjempe Toby Alderweireld og Ben Davies. Erik Lamela og Moussa Dembélé er usikre, mens Moussa Sissoko er suspendert.

Arsenal deler for øyeblikket tabelltoppen i Premier League sammen med Manchester City og Liverpool. Kun målforskjell skiller trioen. Tottenham ligger bare tre poeng bak tetlagene.