NEVNES IKKE I KAMPRAPPORTEN: Lionel Messi i samtale med dommer Victor Kassai. Argentineren skal ha vært rasende, men det nevnes ikke noe om Messis oppførsel i kamprapporten. FOTO: AFP PHOTO / OLI SCARFF
NEVNES IKKE I KAMPRAPPORTEN: Lionel Messi i samtale med dommer Victor Kassai. Argentineren skal ha vært rasende, men det nevnes ikke noe om Messis oppførsel i kamprapporten. FOTO: AFP PHOTO / OLI SCARFF Foto: Oli Scarff

Messi går fri etter påstått tunnelbråk

Ryktene svirrer om hva som faktisk skjedde etter gigantkampen.

Han er vant med å score mål, men ikke å tape. Tirsdag kveld gjorde Lionel Messi begge deler.

I kjølvannet av gigantoppgjøret mot Manchester City på Etihad har den argentinske virtuosen havnet i aviser verden over etter en påstått opphetet krangel i spillertunnelen.

Skal ha vært forbannet
Torsdag skriver engelske The Mirror at Messi ikke kommer til å bli straffet, til tross for to separate hendelser.

Angivelig skal en rasende Messi ha ropt mot dommer Viktor Kasai på vei inn i garderoben ved pause, mens han måtte bli roet ned av landmann Sergio Agüero ved kampslutt.

Messi skal ha vært kraftig irritert over en kommentar fra en ikke kjent person i City-leiren etter kampslutt.

– Det er ikke nevnt noe i dommerrapporter, derfor blir det ikke noen disiplinære tiltak, opplyser Uefa overfor avisen.

Historiene om hva som faktisk skjedde i spillertunnelen etter kampslutt, er mange. Spanske aviser hevder at en forbannet Messi ropte:

– Klovn! Kom her og vis ditt ansikt!.

Radiokanalen Cadena Ser melder at Messi også skal ha vært på vei inn i City-garderoben for å lete etter synderen.

City-leiren benekter bråk
Ifølge The Sun skal Messi ha blitt irritert på City-assistent Mikel Arteta på grunn av overdreven jubel og bedt ham og resten av City-gjengen feire i garderoben.

– Manchester City og Mikel Arteta ønsker å gjøre det klart at Mikel ikke gjorde noe for å provosere Lionel Messi, responderer City ifølge The Sun.

Samtidig har Fernandinho tatt i bruk sosiale medier for å tilbakevise påstandene om at han var involvert i en krangel med Messi på vei til pause.

– Jeg kan bare understreke at nyhetene spredt av media ikke bare er usanne, men absurde ettersom jeg ikke hadde kontakt med noen av spillerne eller Barcelonas støtteapparat etter kampen, skriver Fernandinho på Twitter.

Sergio Agüero er en god venn av Messi, og sa etter kampen at landsmannen ikke var i humør til å prate. Citys stjernespiss bekrefter samtidig at Messi ikke var fornøyd.

– Jeg trodde Messi sa noe til meg, men han gjorde det ikke. Og så snakket vi om noen andre greier. Det var ikke noe alvorlig. Jeg hørte noe, men jeg vet ikke hva som skjedde. Når noen taper, må man respektere dem. Leo var ikke i humør til å snakke, og jeg respekterer det, sier Agüero.