Fotballryktene: – Dette er prisen Liverpool har satt på Coutinho

Og Manchester United vil kvitte seg med flopp i januar.

Vi nærmer oss den beste tiden på året. Tiden da vi koser oss inne med god mat og drikke, og et varmt pledd rundt oss. Der vi ligger i sofaen og koser oss med det som skjer på overgangsfronten rundt om i Europa.

Men før det så skal vi gjennom det som er av førjulstid, og de to neste månedene vil bli ulidelige mens vi venter på 2017s første store overgang.

Det er ikke mange dagene siden meldingen om at Philippe Coutinho gjerne kunne tenke seg å spille for Barcelona kom. Brasilianeren ønsker å se om han også kan klare seg på topplan. Og nå har Liverpool tatt frem prismaskinen og satt en prislapp på den offensive midtbanespilleren. Ifølge Le10Sport skal Coutinho være tilgjengelig for dem som er villige til å betale 680 millioner. Og er det en klubb som ikke lar seg skremme av høye priser, så er det Paris Saint-Germain. Den franske storklubben skal ha satt Coutinho øverst på handlelisten sin, og vil sette alle kluter til for å få ham til Parc des Princes i løpet av 2017.

Det er mange venstrebacker som blir nevnt i forbindelse med Liverpool om dagen. Og denne dagen er selvsagt ikke uten en potensiell venstrebackforsterkning for de røde. Daily Express skriver at Liverpool veldig gjerne vil ha Leeds-backen Charlie Taylor. 23-åringens kontrakt med Leeds går ut etter sesongen, og han nekter å signere en ny. Det betyr at han ikke blir noen dyr mann dersom Liverpool skulle slå til i januar.

Det skal ha gått opp for Mamadou Sakho at han ikke har noen fremtid i Liverpool under Jürgen Klopp. Det tok noen måneder med juniorlaget før han skjønte det. Ifølge France Football er det nå 99,9 prosent sikkert at midtstopperen flytter i januar.

Klopp kan ha funnet mannen han vil bygge angrepet sitt rundt. Og i kjent Klopp-stil, så er det ikke noen superstjerne han er ute etter. For Daily Express skriver at Liverpool har hatt speidere i Portugal for å se nærmere på Moussa Marega. 25-åringen fra Mali er leid ut til Vitoria Guimaraes fra Porto denne sesongen, og er toppscorer i Primeira Liga med ti mål på åtte kamper. Marega blir kalt «Terminator» og kan kjøpes fri fra kontrakten med Porto for 360 millioner kroner.

Nå kan det virke som om Jose Mourinho har gitt opp Memphis Depay. Nederlenderen har ikke respondert som håpet på å bli plassert ytterst på benken. I stedet for å legge inn litt ekstra for å kjempe seg tilbake på laget, skal 22-åringen ha valgt å sutre og ikke ha innsats på trening. Nå skriver The Sun at Mourinho har bestemt seg for at Depay skal bort i januar. Navnet hans står nå øverst på listen over spillere som skal selges når overgangsvinduet åpner. AC Milan og Roma har begge vist interesse.

Mourinho kan se langt etter å få Antonio Rüdiger til å bli den nye sjefen i midtforsvaret sitt. Den tyske landslagsstopperen har gjort det helt klart at han ikke har noen planer om å forlate Roma, uansett hvilken klubb som kommer på banen, skriver Daily Mirror.

Mens Per Mertesacker drømmer om en ny kontrakt med Arsenal, kan det se ut til at The Gunners planlegger en fremtid uten den tyske midtstopperveteranen. For talkSPORT hevder at Arsenal vurderer å legge inn et bud på Lazios nederlandske landslagsstopper Stefan de Vrij. Men de kan få kamp av Chelsea om den 24 år gamle forsvareren.

At Arsene Wengers tid i Arsenal går mot slutten er et uomtvistelig faktum. Og nå kan det se ut til at ledelsen på emiratet i Nord-London har funnet mannen de ønsker skal ta over. Bayer Leverkusen-trener Roger Schmidt står for veldig mange av de samme verdiene som Wenger, og kan videreføre den jobben Wenger har startet i klubben, skriver Daily Mirror. Og Schmidt ødela ikke mulighetene sine for å få fansen på sin side ved å lede Leverkusen til seier over Tottenham i Champions League i går kveld.

Arsenal har hatt representanter på Marseilles siste kamper. Årsaken er 18 år gamle Maxime Lopez. Den offensive midtbanespilleren har vært en åpenbaring etter at han fikk sjansen i Ligue 1, og forrige helg fikk han også starte mot Bordeaux. Ifølge The Sun var Arsenal interessert i å hente Lopez allerede i 2014, men da valgte han å signere en proffkontrakt med Marseille i stedet.

Arsene Wenger har lenge hatt sansen for Karim Benzema som spiller. Og en skal gå mange år tilbake for å finne et overgangsvindu der den franske spissen ikke er blitt koblet til en overgang til Arsenal. Og det ser ikke ut til å bli noe annerledes i det neste. For nå skriver Diario Gol at Real Madrid skal være villig til å kutte prisen på 28-åringen kraftig for å bli kvitt ham i januar. Zinedine Zidane foretrekker å bruke Alvaro Morata på topp, og Wenger skal ikke være uinteressert i å gjenforene Benzema med Mesut Özil.

Skulle Real Madrid klare å kvitte seg med Benzema, så har de planene klare for hvem som skal bli den nye spydspissen på Santiago Bernabeu. For endelig er forutsetningene til stede for at Real Madrid + Sergio Agüero skal bli = sant. Den argentinske angriperen skal ha fått beskjed av Pep Guardiola om at han kan forlate Manchester City når han ønsker det. Samtidig som Real Madrid har behov for en måltjuv, skriver Daily Mirror.

En annen på Real Madrids ønskeliste er Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang. Gaboneren skulle egentlig starte onsdagens Champions League-kamp mot Sporting Lisboa, men ifølge Sky Deutschlands ekspert «Jan Agge Flortoft» skal han ha blitt vraket av interne årsaker og plassert på tribunen. Manchester United og Chelsea skal også være interessert, skriver The Sun.

Cesc Fabregas har vært veldig avvisende til å flytte på seg, til tross for at han knapt får spille av Antonio Conte. Men nå kan det se ut til at realiteten har gått opp for spanjolen. For Squawka skriver nå at 29-åringen likevel vurderer å gå på lån til en annen klubb i januar. Men han går ikke til hvilken som helst klubb. Dersom han skal flytte på seg, så skal det være til en av Europas virkelig store klubber.

En annen Chelsea-spiller som kan være på vei bort er John Terry. Lagkapteinen er allerede engasjert som ambassadør for den kinesiske klubben Guangzhou Evergrande, men nå skal klubben ha tilbudt veteranen 80 millioner kroner i året dersom han vil spille for klubben også, skriver Daily Mail.