NYTT SUPERPAR? Meghan Markle og prins Harry. Foto: Stella Pictures.
NYTT SUPERPAR? Meghan Markle og prins Harry. Foto: Stella Pictures.

Prins Harrys nye kjæreste: – Jeg er den heldigste jenta i verden

Meghan Markle (35) har gjort sitt første intervju etter avsløringen.

Tidligere denne uka ble det kjent at Suits-stjernen Meghan Markle (35) har funnet tonen med en av verdens mest ettertraktede ungkarer: Nemlig prins Harry (32).

Nå har stjernen stilt til sitt første intervju etter avsløringen. Selv om hun ikke vil kommentere kjærlighetsforholdet direkte, avslører hun at hun føler seg som «den heldigste jenta i verden».

– Mitt beger flyter over, og jeg er den heldigste jenta i verden, sa hun til Toronto Sun, gjengitt av The Telegraph.

En mulig forlovelse?

Stjernen har mange prosjekter på gang: Til våren skal det spilles inn en ny sesong av den populære advokat-serien Suits, hun er klar med egen kleskolleksjon, og de neste ukene har hun planlagt flere turer til blant annet India for å drive med veldedig arbeid.

Men angivelig har hun også datet prins Harry siden mai, og forholdet skal ha blitt ganske seriøst, om vi skal tro People. Magasinet skal ha snakket med venner av paret, som mener at en forlovelse i ikke-så-fjern-fremtid er en mulighet.

Ifølge People har også Harry introdusert Markle for pappa prins Charles.

Redd for å bli for sexistisk

I intervjuet med Toronto-avisa, forteller Markle om den Toronto-baserte innspillingen av Suits. Hun forklarer at hun er bekymret for de litt vel trange skjørtene og dype utringningene hun har på i serien, og at hun er redd for at det skal bli for sexistisk.

– De åletrange skjørtene er sydd til på inn-pust, men jeg kjemper for å få gå med et par store herreskjorter for å balansere det, forteller hun.

Hun har også laget sin egen kleskolleksjon, der ingenting koster mer enn 70 dollar (ca. 570 kroner).

– Jeg var ikke ei jente som vokste opp med å kjøpe lys til 100 dollar. Jeg var jenta som gikk tom for bensin på vei til en audition, forteller hun.

Ingen av de to har hittil kommentert forholdet. Pressekontakten ved Kensington Palace har uttalt at de ikke akter å kommentere slike private saker, og Markle sine talspersoner har heller ikke gitt noen uttalelse.