FÅR KRITIKK: Hilary Duff og kjæresten Jason Walsh kledde seg ut som indianerhøvding og pilegrim. Dette likte fansen dårlig. Foto: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos Tequila/AFP
FÅR KRITIKK: Hilary Duff og kjæresten Jason Walsh kledde seg ut som indianerhøvding og pilegrim. Dette likte fansen dårlig. Foto: Michael Kovac/Getty Images for Casamigos Tequila/AFP Foto: Michael Kovac

Hilary Duff (29) kom på Halloween-fest med ny kjæreste – kostymene får fansen til å se rødt

Hilary Duff (29) og Jason Walshs indianer- og pilegrimkostyme falt ikke i smak hos fansen. – Det var ikke ordentlig gjennomtenkt, sier Duff i sin beklagelse på Twitter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne måneden bekreftet Younger-stjernen Hilary Duff (29) at hun har et forhold til sin personlige trener Jason Walsh.

– Vi har kjent hverandre kjempelenge, og han er en kjempefin fyr. Vi har det veldig morsomt sammen, sa skuespilleren i et intervju med Rosanna Scotto på Fox 5, ifølge People.

I helgen viste det nyforelskede paret seg sammen for første gang etter at forholdet var offentliggjort. Paret dukket opp sammen på Halloween-fest, men debuten var ikke bare gledelig for fansen.

– Respektløst

Duff og kjæresten hadde gått for «matchende» kostymer for anledningen – indianerhøvding og sexy pilegrim – noe som fikk Twitter-følgerne til å se rødt.

– Jeg trodde du var smart. Respektløst mot den amerikanske urbefolkningen, skriver en.

– Så kvalm av Hilary Duff. Høvdingkostymet er en ting, men å kle seg som en pilegrim for å illustrere kolonialisme? Ha det, skriver en annen.

Pågående protest

Ifølge People er det særlig i lys av den pågående Dakota Access Pipeline-protesten som gjør det hele mye verre. Prosjektet går ut på å bygge oljerørledning fra North Dakota til Patoka, Illinois.

De som protesterer mot inngrepet hevder utbyggingen truer den lokale vannforsyningen og at den vil ødelegge urbefolkningens hellige landområder. Spesielt for Standing Rock Sioux-stammen.

– Hver gang du ser et slikt Halloween-kostyme, donér penger for å støtte #NoDAPL-protesten, skriver en twitterbruker.

Hilary Duff ble for alvor kjent da hun tidlig på 2000-tallet fikk sitt gjennombrudd som Lizzie McGuire i Disney-serien med samme navn. Senere hadde hun stor suksess som skuespiller og artist. For tiden er hun aktuelt med tv-serien Younger.

Beklager til fansen

Duff kommenterte ikke kritikken umiddelbart, men søndag kom beklagelsen.

– Jeg beklager så mye til de som følte seg støtt av kostymet mitt. Det var ikke ordentlig gjennomtenkt, og jeg er så lei meg, skriver Duff på Twitter.