Fotballryktene: – Real Madrid, Manchester United og Chelsea kjemper om Celtics stjernespiss

Og Manchester United vil hente Real Madrid-forsvarer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er søndag og på tide å se fremover mot en ny uke.

Men noen ser enda lenger frem på kalenderen. For januarvinduet nærmer seg med stormskritt. Da vil pengene sitte løst mellom hendene til kjøpekåte klubbledere.

Moussa Dembele har tatt Celtic med storm etter overgangen fra Fulham i sommer, og tiltrekker seg nå interesse fra flere storklubber. Real Madrid, Manchester United og Chelsea skal alle være interesserte i å sikre seg tjenestene til den franske 20-åringen, som allerede har scoret 15 mål i alle turneringer for Celtic. Representanter for United og Chelsea var ifølge Sunday Express på plass for å følge med på ham mot Ross County tidligere denne uken. 20-åringen skal nå ha en prislapp på rundt 40 millioner pund.

Real Madrid-manager Zinedine Zidane har sammelignet Dembélé med Cristiano Ronaldo og Thierry Henry.

– Jeg har spilt med mange gode spisser, som Ronaldo, Henry og Raul. Du visste at de kom til å vinne de store kampene for deg. Dembélé viser den evnen allerede, skal Zidane ha uttalt.

Og mens vi er inne på Real Madrid. Det har lenge vært spekulert i om Zidane er den rette mannen for Real på sikt.Og søndag melder The Mirror at Tottenham-manager Mauricio Pochettino er høyt oppe på klubbpresident Florentino Perez' ønskeliste. Avisen skriver imidlertid at de trolig ikke kommer til å henvende seg til den argentinske manageren før til sommeren.

Manchester United-manager Jose Mourinho ønsker å hente inn en ny forsvarer i løpet av januar. Eric Bailly har vært imponerende etter overgangen i sommer og nå ønsker manageren seg en makker til ivorianeren. Antonio Rüdiger skal være nevnt, men også Real Madrid-forsvareren Pepe skal være aktuell. Den portugisiske stopperen har fortsatt ikke skrevet under på en ny kontrakt med de spanske serielederne.

Ifølge Calciomercato får United konkurranse fra Juventus om 33-åringen.

Chelsea-sjef Antonio Conte har sett seg ut Newcastle-stopper Jamaal Lascelles. Conte ønsker seg unge, engelske talenter og speiderne hans har - ifølge The Sun - latt seg imponere av den unge Newcastle-kapteinen.

22-åringen kan komme til å koste Chelsea 18 millioner pund.

Samtidig kan John Obi Mikel forsvinne fra klubben. Ifølge Goal ønsker Marseille å hente midtbanespilleren i januar.

Arsenal har lenge vært interessert i det 18 år gamle AC Milan-stjerneskuddet Manuel Locatelli. Ifølge italienske medier avslo Milano-klubben et bud på midtbanespilleren i sommer, men Arsene Wenger skal fortsatt ikke ha gitt opp håpet om å sikre seg ham. Til tross for at han nylig signerte en ny kontrakt med klubben. Locatelli har scoret to mål på sju seriekamper for AC Milan og mange sammenligner ham med Andrea Pirlo.

Ifølge Goal Italia har Livepool planer om å hente Inter Milan-midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia. Den franske 23-åringen står på Jürgen Klopps ønskeliste, men det er forventet at de kommer til å få konkurranse fra Marseille.