Avalanche-seier i Arizona

Colorado Avalanche sikret seg poengene da de slo Arizona Coyotes 3-2 på bortebane lørdag.

I AKSJON: . (AP Photo/David Zalubowski) Foto: David Zalubowski

Andreas Martinsens lag gjestet prærieulvene i Glendale i den amerikanske ørkendelstaten. Det var gjestene som noterte seg først på scoringslisten. Etter et kvarters spill sørget Radim Vrbata for 1-0 til Coyote.

Nesten seks minutter ut i andre periode utlignet Matt Duchene for gjestene fra Colorado, og det sto 1- foran den andre hvilen.

I den tredje perioden trengte Rene Bourque mindre enn to minutter før han la på til 2-1 for Avalanche. Ytterligere ti minutter gikk før Matt Duchene igjen satte pucken forbi Louis Domingue i Arizona-målet. Da det var fire minutter igjen av kampen, reduserte Tobias Rieder for Coyotes, men så var det slutt.

Nordmannen Martinsen fikk åtte minutter på isen denne gangen. (©NTB)