Alex Rosén (48) er ute av Skal vi danse

Alex Rosén (48) røk ut av dansekonkurransen etter duell mot Markus Bailey (24).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld var det kvartfinale i Skal vi danse, og alle deltakerne danset en trio-dans med to partnere hver. Danserne skulle gjenskape en ikonisk dans med en egen vri.

Til slutt var det Alex Rosén (48) som fikk færrest poeng, og måtte dermed forlate parketten etter kveldens program.

– Jeg hadde jo regnet med å vinne, utbryter Alex Rosén etter at resultatet er klart.

Har gått ned 13 kilo

Rosén understreker videre at dansekonkurransen har vært en fantastisk reise.

– Det har vært en stor opplevelse, en opplevelse på linje med å komme seg til Nordpolen eller å gjøre sånne store ekspedisjoner. Denne ekspedisjonen har vart i tre måneder og jeg har gått ned 13 kilo, sier Rosén stolt.

– Vemodig

Rosén og hans, for kvelden to, dansepartnerne Alexandra Kakurina og Anette Stokke havnet i duell med Markus Bailey (24), Mai Mentzoni og Marianne Sandaker.

– Det er litt vemodig, fordi jeg har blitt så glad i Alex, men jeg lover deg, er det noen som skal bringe din ånd videre, så er det meg, sier Bailey til Rosén.

«Jive-A-Thon»

I tillegg til at deltakerne danset én dans hver, fikk de også en ekstra utfordring. Alle skulle delta i et såkalt «Jive-A-Thon», hvor dommerne kåret den beste jive-danseren.

Raylee (19) dansepartneren Alexander sto til slutt igjen som vinnere av ekstrakonkurransen, og fikk fem ekstra poeng i premie. Raylee var allerede øverst på poenglista med full score fra første danseopptreden, og endte dermed med totalt 45 poeng.

I forrige uke var det Petter «Katastrofe» B. Kristiansen som måtte forlate parketten etter sin «krabbe-samba»

I neste ukes semifinale skal Stine Brun Kjeldaas, Eilev Bjerkerud, Raylee Kristiansen og Markus Bailey kjempe om finaleplass i Skal vi danse.