Tredje uavgjort på rad for Tottenham

Tottenham maktet ikke å presse frem et vinnermål hjemme mot den regjerende mesteren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham-Leicester 1-1

Ahmed Musas scoring tidlig i den andre omgangen sørget for at Tottenham måtte ta til takke med sin tredje uavgjortkamp på rad i Premier League.

Pochettino: – Jeg er skuffet
De liljehvite hadde flere store muligheter til å avgjøre kampen, men Leicester stod støtt i stormen og holdt stand etter flere store sjanser imot.

Vincent Janssen var frisk og scoret Spurs' eneste mål fra straffemerket, men maktet ikke å krige inn mer enn det ene.

– Vi skapte sjanser, men det ble 1-1. Jeg mener at vi var uheldige i dag, sier Janssen, som scoret sitt første Premier League-mål, til PL TV.

Den konklusjonen kommer som et ekko fra manager Mauricio Pochettino.

– Vi skapte sjanser. Vi dominerte kampen. Men jeg er skuffet over måten vi slipper inn målet på. Det er tøft å tape to poeng, sier Pochettino.

– Jeg er fornøyd med ett poeng og med prestasjonen. Jeg så Leicester-ånden, vi stod sammen og kjempet. En veldig god prestasjon. Frem til nå har vi spilt hver for oss, men i dag var det lagånd, oppsummerer Ranieri.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Slik var kampen:
Til tross for et meget høyt tempo og tøffe dueller var det ikke mange store sjanser den første omgangen på White Hart Lane.

13 minutter var spilt da Dele Alli fikk kampens første mulighet på en corner. Kasper Schmeichel stod i veien for scoring.

Halvtimen var passert da Vincent Janssen var meget nær scoring da Christian Eriksen la hardt inn i feltet etter en corner. Heller ikke da Alli banket ballen i tverrliggeren etter et strålende angrep ble det mål for Tottenham. Dét måtte det et straffespark til for å fikse.

Jansen ble revet i bakken av Robert Huth like før pause, og dommer Robert Madley pekte på ellevemeteren. Janssen gjorde som i ligacupkampen mot Liverpool da han skrittet opp og sendte ballen i mål til ledelse for de liljehvite.

Spurs fikk ledelsen med seg inn til pause, men det tok ikke mange minuttene av den andre omgangen før Leicester slo tilbake. Jamie Vardy la perfekt videre til spisskollega Ahmed Musa, som satte inn 1-1.

Bortsett fra scoringen var Leicester stort sett opptatte med å forsvare eget mål. Janssen var svært nære å sette inn både 2-1 og 3-1, men spissen hadde ikke hellet med seg.

Det hadde heller ikke Jan Vertonghen da da han stanget ballen i tverrliggeren bare fire minutter før full tid. Stopperen ble nesten den store helten da han sendte i vei et skudd fra distanse på overtid, men Tottenham kom aldri nærmere. London-klubben måtte dermed ta til takke med uavgjort i tredje kamp på rad i Premier League.