Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Popsangeren Mariah Carey og milliardæren James Packer har datet siden i fjor sommer, og forlovet seg i januar i år, da Packer ba om Careys hånd med en 35 karats forlovelsesring.

Nå kan det se ut til at det kommende bryllupet ikke blir noe av, ifølge People.

Flere teorier

Det har versert flere teorier for hvorfor paret skal ha gått hver til sitt. Mariahs pengebruk, sjalusi, James' mentale helse og utroskap er blitt nevnt.

Ifølge Entertainment Tonight skal ingen av delene være årsaken til at paret nå gjennomgår en trøblete periode.

Kranglet på ferie

En av Mariahs talspersoner forteller underholdningskanalen at det hele bunner ut i en alvorlig krangel da paret var på ferie i Hellas for en drøy måned siden.

– De prøver å løse ting seg i mellom, men på nåværende tidspunkt er det ikke sikre på om de skal fortsette å være sammen, sier talspersonen til ET.

De opplyser også at Mariah og James ikke skal ha snakket sammen siden krangelen. ET har også snakket med en av Packers representanter, som på sin side hevder at alt dette er bare oppspinn.

Gift to ganger før

Dersom Mariah Carey likevel ender opp med å gifte seg med Packers, vil dette blitt sangerinnens tredje ekteskap. Hennes forrige ekteskap gikk i vasken da eksmannen Nick Cannon (33) skrøt av tidligere erobringer i et radioprogram i 2014. Cannon og Carey har de fem år gamle tvillingene Monroe og Maroccan sammen.

Careys første ekteskap var med med musikksjefen Tommy Mottola.