TALKSHOW-VERT: Stian Blipp går fra teaterscenen til eget talkshow. «Stian Blipp Show» får premiere på TV 2 våren 2017. Foto: Marius Pettersen
TALKSHOW-VERT: Stian Blipp går fra teaterscenen til eget talkshow. «Stian Blipp Show» får premiere på TV 2 våren 2017. Foto: Marius Pettersen

Stian Blipp skal spille inn TV 2-talkshow i Bergen

Stian Blipp (25) debuterer som talkshow-vert på hjemmebane.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Våren 2017 har Stian Blipps (26) egne talkshow premiere på TV 2.

«Stian Blipp-show» skal spilles inn i Blipps hjemby Bergen, på Verftet.

– Jeg rett og slett elsker at vi får lage showet fra Bergen. Dette var et stort, men hårete, ønske da vi begynte å planlegge dette for over et år siden. Vi bergensere er superb på å spille hverandre gode, så jeg gleder meg ekstremt til å få leke på hjemmebane til våren, sier Blipp i en pressemelding.

– Det er så mye trøkk og følelse i denne byen at jeg tror vi kommer til å lage noe unikt bare på grunn av det faktum at vi befinner oss mellom de syv fjell. Dette er jo et show som jeg vil ha med meg folket til å lage på mange måter. Derfor håper jeg at Bergen er klar for å delta i, forme og bidra til å lage det kuleste programmet på TV, sier Blipp videre.

Håper på entusiastisk bergenspublikum

«Stian Blipp Show» er et talkshow der humor, vennskap, samhold og forholdet til publikum står sentralt, heter det i pressemeldingen.

– Stian kommer tett på både sine gjester og sitt publikum, og vi kan love sprudlende påfunn og kjente gjester som viser nye sider av seg selv. «Stian Blipp Show» vil bli lekent og uforutsigbart, og drives av Stians optimistiske og nysgjerrige holdning til sine medmennesker, sier humorsjef i TV 2, Alice Sommer, i pressemeldingen.

Sommer forteller at valget falt på Bergen fordi de ønsker å lage et show med et stort og entusiastisk publikum.

– Vi kommer ikke på noe sted i Norge hvor folk er mer entusiastiske enn i Bergen. Det føles ekstra gøy å lage TV i Stians hjemby, og vi tror og håper at den energien Bergen kan gi programmet, vil gi talkshowet det lille ekstra, sier Sommer.

De ti programmene av talkshowet skal spilles inn på USF Verftet. Innspillingen vil foregå i perioden fra mars til mai neste år. Publikum kan allerede nå kjøpe billetter til talkshowet.

Programleder og musikalartist

Stian Blipp startet sin karrière i TV 2 i 2012, da han var programleder for Norske Talenter. Siden den tid har han ledet Idol og Mitt Dansecrew, samt vært en del av Torsdag kveld fra Nydalen.

I høst har Blipp vært å se på scenen til Folketeateret, hvor han har hatt en av hovedrollene i musikalen «Singin' In The Rain». Før TV-karrieren tok av, var Blipp danser og radioprogramleder.