Fotballryktene: – Özil i samtaler med ny klubb

Mens Barcelona vil hente Liverpool-back.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se nyeste episode av Premier Leaks og ballguttens triks som går verden rundt øverst.

Nå er det bare litt over to måneder igjen til overgangsvinduet åpner igjen.

Lagene er begynt å se hva som fungerer, og kanskje viktigere: hva som ikke fungerer.

Managere og sportsdirektører er i ferd med å identifisere hvilke spillere de trenger i januar for å oppnå suksess de siste månedene av året.

Noe av dette lekker til pressen, andre ting er mer hentet ut av løse luften i tabloidaviser.

Hvor treffsikkert det er får man ikke fasiten på før i januar, men her er fotballryktene:

Wayne Rooney har mistet plassen på Manchester United-laget, men kan bli tilbudt en fluktrute av et lag som har hentet engelskmenn før. LA Galaxy har hatt både David Beckham og Steven Gerrard i sine rekker. Nå skriver The Sun at MLS-klubben ønsker 31-åringen i sine rekker.

En annen som sliter med spilletiden for de røde djevlene er Henrikh Mkhitaryan. Han sier han vil gjøre alt han kan for å hjelpe laget, når han eventuelt frå sjansen. Med litt skadeproblemer er det bare blitt fire kamper fra start for nysigneringen fra Dortmund.

Og United vurderer å selge tre ulike midtstoppere. Trolig vil ikke alle gå på en gang, men både Chris Smalling, Daley Blind og Marco Rojo vurderes solgt av José Mourinho. Han vil erstatte den uheldige med den 23 år gamle Roma-forsvareren Antonio Rüdiger ifølge Daily Mail.

De er også interessert i Benfica-forsvarer Nelson Semedo, ifølge Mirror. Men der møter de konkurranse fra Arsenal. Den portugisiske avisen O Jogo skriver at Semedo potensielt kan være en erstatter for Hector Bellerin som er ønsket tilbake i Barcelona.

Også i Manchester City kan det bli endringer på midtstopperplass. City-kaptein Vincent Kompany har ennå til gode å overbevise manager Pep Guardiola om at han kan passe i hans spillestil. Det hevder i alle fall the Telegraph.

En annen som har hatt stor suksess i Manchester United, Ryan Giggs, sliter med å få managerjobben han ønsker seg. Nå skriver Daily Mail at Giggs ikke vil bli tilbudt den ledige stillingen i Wigan. Jobben vil istedet gå til Uniteds nåværende U21-trener Warren Joyce.

Barcelona har identifisert Nathaniel Clyne som et mulig januarkjøp. Ifølge The Sun forbereder Barca et bud på 200 millioner kroner for Liverpool-backen. Det spørs om det er nok til å hente høyrebacken sørover.

Samtidig bygger Liverpool for fremtiden med den 15 år gamle kjempen Emeka Obi. Så fort nigerianerens visa går gjennom vil overgangen fra Bury til Liverpool bli gjennomført. 15-åringen er gedigen: 195 cm på strømpelesten. Det skriver Daily Mail.

Ifølge Daily Express vil Liverpool også ha 19 år gamle Ante Coric fra Dynamo Zagreb. Kroaten har blitt gitt kallenavnet «den nye Modric» og er naturlig nok ettertraktet. Så Jürgen Klopp får konkurranse av Pep Guardiola og Manchester City om 19-åringens signatur.

Arsenal har ikke klart å lokke Mesut Özil til å signere en ny kontrakt med London-klubben. Nå kan tyskeren med tyrkiske aner være på vei til en av Tyrkias største klubber: Fenerbahce. Ifølge Hurriyet, videreformidlet av Daily Star, har Özil vært i møter med storklubben med tanke på en overgang til sommeren.

MÅL: Mesut Özil feirer hat trick mot Ludogorets. Nå vurderer han en fremtid borte fra Arsenal. FOTO: AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
MÅL: Mesut Özil feirer hat trick mot Ludogorets. Nå vurderer han en fremtid borte fra Arsenal. FOTO: AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto: Kirsty Wigglesworth

Mer trøbbel for «The Gunners»: Lucas Perez er ute av spill til midten av desember med en ankelskade ifølge IBTimes.

Samtidig er Arsenal interessert i AC Milans 18 år gamle stjerneskudd Manuel Locatelli. Arsene Wenger sendte en av sine mest betrodde menn, Neil Banfield, for å gi sin dom på Milan-spilleren ifølge CalcioMercato.

På den andre siden av Nord-London ønsker imidlertid Erik Lamela å signere en ny kontrakt med Tottenham. Det skriver Evening Standard.

Samme avis melder at Borussia Mönchengladbach håper Chelsea vil gå med på å forlenge 20 år gamle Andreas Christensens lån ut sesongen.