OPPLEVER MOTGANG: Men Zlatan Ibrahimovic er fortsatt optimist på Manchester Uniteds vegne. Reuters / Eddie Keogh
OPPLEVER MOTGANG: Men Zlatan Ibrahimovic er fortsatt optimist på Manchester Uniteds vegne. Reuters / Eddie Keogh Foto: Eddie Keogh

Zlatan: – Vi tror på oss selv og det vi gjør

Zlatan Ibrahimovic har fått mye tyn den siste tiden. Den svenske stjernespissen er likevel sikker på at Manchester United går i riktig retning.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

United har kun vunnet fire av sine ni første kamper i Premier League. Spillet har heller ikke vært oppløftende, og søndag ble det et ydmykende 0-4-tap borte mot Chelsea.

– Tror på oss selv
Ibrahimovic får særlig mye kjeft i engelske medier for å rote bort store sjanser. Han har også fått passet sitt påskrevet for laber innsats.

– Vi tror på oss selv og det vi gjør, sier Zlatan til United Review.

Onsdag kveld tar United imot byrival Manchester City til derbykamp på Old Trafford i ligacupen.

– Det er dette vi vil. De har bra kvalitetsspillere, og de vet hva de gjør. Men det vet vi også. Det er i disse kampene man får ut det maksimale av seg selv, mener Ibrahimovic.

Pep: – Lærer fortsatt
Etter ti strake seirer (serie, cup og mesterliga) har medgangen dabbet av for Manchester City. De lyseblå har ikke vunnet én eneste kamp den siste måneden.

Etter fem strake kamper uten seier sier manager Pep Guardiola mener han fortsatt har en del å lære om engelsk fotball.

– Jeg lærer fortsatt om fotball i dette landet. Jeg lærer hvordan laget reagerer på å vinne og tape. Jeg er ganske sikker på at jeg trenger tid, sier Guardiola ifølge Reuters.

Manchester City måtte søndag nøye seg med 1-1 hjemme mot Southampton. Guardiolas mannskap har ett tap og to uavgjorte på sine tre siste kamper i Premier League, men topper likevel tabellen. City er foran Arsenal og Liverpool på målforskjell.

– De siste kampene har vært harde. Hvis du vinner en kamp 3-0, så kan man kontrollere den de siste 15-20 minuttene. Da er det enklere. Da vi vant ti kamper på rad, så følte jeg at vi brukte enormt med krefter på det. Man kan ikke vinne en kamp her (i England) uten å bruke masse energi, forklarer Guardiola.

(©NTB)