Paige (23) imponerer med utrolig trickslag

Golfproffen Paige Spiranac gjør seg bemerket i sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Golf-spilleren Paige Spiranac er mer kjent på Instagram enn for sine prestasjoner på golfbanen, og nå forbløffer hun sine over 800 000 følgere med et svært lekent trickslag.

Hun skyter golfballen i veggen, før den spretter tilbake og rett opp i en kopp.

Golfproffen, som for øyeblikket er rangert som nummer 1093 i verden, har fått stor oppmerksomhet både for sine trickskag og sitt modellutseende.

På Instagram har hun lagt ut videoer der hun later som hun er på catwalken mens hun spiller golf, skyter en golfball ut av munnen på en kar og et trickskudd der hun vipper golfballen opp i brystene, før hun vipper den ut igjen og slår ut.

Se videoene øverst i saken!

Spiranac gjorde sin proffdebut under Omega Dubai Ladies Masters i 2015, men ble da møtt med skarp kritikk. Flere ville ha det til at hun var invitert på grunn av sitt vakre utseende, heller enn sine golfferdigheter.

Det fikk henne til å vurdere å gi seg med golfen.

– Jeg har lest mye på sosiale medier som ikke er sant, men jeg har innsett at det ikke er så mye jeg kan gjøre med det, sa Spiranac til bunkered.co.uk i september.

– Jeg forventet ikke at deltakelsen skulle sørge for så mye kontrovers, så det var tøft å sitte der å høre eller lese at folk sa en del ting som ikke var så veldig hyggelige om meg. Golf er vanskelig nok uten at du har tusener som ber deg om å legge opp. Det satte en støkk i selvtilliten min, fortsetter hun,

Getting stronger everyday💪🏻 Stepped up my core workouts to get more stability in my swing🏌

Et bilde publisert av Paige Spiranac (@_paige.renee)

Tidligere i år vant hun sin første proffturnering i The Cactus Tour, og hun klarte cuten under Ladies Scottish Open i juli. Likevel er det lite som dreier seg om det sportslige når hun omtales.

– Jeg har hørt mange si at jeg viser mye hud og slikt, men for noen på min alder synes jeg faktisk at jeg holder det ganske forsiktig. Det er mange andre, fitnessmodeller og så videre, som legger ut bilder av seg selv i undertøyet. Det er ingenting galt med det, men det er noe jeg velger ikke å gjøre, sier hun.