Fotballryktene: – Manchester United vil kvitte seg med sommerens storkjøp

Og svenske er i øyeblikket Europas heteste spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er kommet til onsdag, og det er igjen tid for å se fremover mot helg.

Men noen ser enda lenger frem på kalenderen. For januarvinduet nærmer seg med stormskritt. Da vil pengene sitte løst mellom hendene til kjøpekåte klubbledere.

Det heteste navnet i fotballverden i øyeblikket er Alexander Isak. Den svenske angriperen 17-åringen har tatt Allsvenskan med storm, og har scoret ni mål så langt denne sesongen. Nå ligger storklubbene langflate etter ham, og AIK har trøbbel med å finne plass til alle speiderne på tribunen på hjemmekampene sine. Da de møtte IFK Göteborg i helgen, var intet mindre enn 90 speidere på plass. Blant dem var både Manchester United og Chelsea, skriver The Sun.

Jose Mourinho er allerede lei av livet i Manchester. Han er lei av journalister og fotografer utenfor hotellet han bor på og han er lei av å være borte fra familien, som ikke vil flytte fra London. I tillegg er han lei av å ha en midtbanespiller på benken som tjener en million kroner i uken. Så for å kvitte seg med et problem, så kan det se ut til at Morgan Schneiderlin kan bli dyttet ut stadionporten i januar, melder The Sun.

Henrik Mkhitaryan kan være på vei mot en av de korteste Manchester United-karrierene i historien. Armeneren skulle være en av dem som bidro mest til å ta de røde djevlene helt til topps. Men nå får han ikke en gang plass på benken. Ifølge The Guardian kan han bli sendt på dør allerede over nyttår.

Arsenal-manager Arsene Wenger er ute etter en keeper for fremtiden, og er nå på utkikk i hjemlandet Frankrike. For France Football skriver at Wenger nå kjemper med Paris Saint-Germain om Solitaires keepertalent Lucas Kayombo. Og Kayombo har i hvert fall fremtiden foran seg. Han er nemlig bare 13 år.

Men det er ikke den eneste guttungen på Wengers handleliste. For Calcio Mercato melder at Arsenal kjemper med Manchester City og Paris Saint-Germain om «den nye Balotelli». 16 år gamle Moise Kean har imponert for Italias U17-landslag og har scoret fem mål på fem kamper for U19-laget til Juventus.

Steven N'Zonzi var en god spiller i Stoke, men overbeviste ikke nok til at storklubbene i Premier League var interessert. Men etter noen sesonger i Sevilla, så har i hvert fall Arsenal og Chelsea fått øynene opp for midtbanespilleren. Sport skriver at de to London-klubbene vurderer å legge inn et bud på 27-åringen i januar.

Gabriel Barbosa var et av de heteste navnene på overgangsmarkedet i sommer. De fleste storklubbene var interessert i den brasilianske angriperen. Men det var Inter som stakk av med «Gabigol». Men etter at Frank de Boer overtok som trener, så er det blitt dårlig med spilletid. Nå er tålmodigheten i ferd med å renne ut. Ifølge Tutto Mercato Web så vil både Chelsea og Leicester prøve å hente OL-stjernen til England.

Juventus har i en årrekke prøvd å overtale Chelsea til å selge dem Oscar. Men så langt har de ikke hatt suksess med fremstøtene sine. Men nå er 25-åringen ute av førstelagsplanene på Stamford Bridge. Han har ikke startet en kamp siden 16. september. Calcio Mercato News skriver at Juventus nå planlegger et nytt forsøk på å hente brasilianeren i januar.

17-åringen Agustin Davila har nylig avsluttet et to ukers prøvespill i Liverpool, og uruguayaneren skal ha imponert såpass at akademidirektør Alex Inglethorpe har gitt beskjed til Jürgen Klopp om at dette er en kar de bør hente. Ifølge International Business Time så ønsker angriperen også en overgang til Liverpool dersom de kommer med et tilbud.

Det har vært stille på sosiale medier fra Mamadou Sakho de siste ukene, til tross for at franskmannen fortsatt ikke får trene med Liverpools A-lag. Men han gjør sine saker bra for U23-laget. Lite tyder på at midtstopperen kommer inn i varmen igjen hos Klopp, og en overgang i januar et veldig sannsynlig. Mercato365 skriver nå at Lille ønsker å hente 26-åringen tilbake til Frankrike i januar.