Manchester United-stopper ute med langtidsskade

Det kan ta en god stund før Manchester United-fansen får se Eric Bailly i aksjon igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-skuten har støtt på et nytt skjær i sjøen. Daily Mail hevder å vite at stopperkjempe Eric Bailly (22) er ute i to måneder som følger av kneskaden han pådro seg i 0-4-ydmykelsen mot Chelsea søndag.

Ivorianeren forlot banen tidlig i den første omgangen, og kun kort tid etter kampslutt uttalte manager José Mourinho at han fryktet at skaden var av det alvorlige slaget.

Bailly skal angivelig ha fått nyheten om et to måneder langt skadeavbrekk tirsdag. Det betyr at han kan miste opptil tolv kamper i en hektisk og meget viktig periode av sesongen.

I verste fall kan Bailly være ute av spill for United til over nyttår, til sammen i tre og en halv måned.

Bailly dra nemlig trolig til Afrikamesterskapet med Elfenbenskysten i januar dersom alt går etter planen. Afrikamesterskapet starter i Gabon 14. januar.

Selv håper midtstopperen å være tilbake i aksjon før den meget hektiske juleperioden i Premier League.

– Jeg ønsker å takke for alle støttemeldingene jeg har fått siden skaden. Jeg håper å være tilbake i spill for United og elefantene (Elfenbenskysten) før to måneder, skriver Bailly på Instagram.

Bailly har startet hver eneste Premier League-kamp for rødtrøyene og vært strålende etter 350 millioner kroners-overgangen fra La Liga-klubben Villarreal.

Manchester United håper å slå tilbake etter tapet på Stamford Bridge. En seier mot byrival City hjemme på Old Trafford i ligacupen onsdag kveld ville derofr passet perfekt.

Se situasjonen der Bailly blir skade i videovinduet øverst på siden!