Giggs langer ut mot United-spillerne: – Det er noe jeg ikke liker

– Du blir ikke stående på banen for å bytte drakter og le sammen med laget som akkurat har slått deg, sier Ryan Giggs.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-spillerne ble ydmyket av Chelsea på Stamford Bridge i José Mourinhos retur til Stamford Bridge. Spillerne har imidlertid mer å skamme seg over enn det som skjedde underveis i kampen, mener Ryan Giggs.

United-legenden likte dårlig at flere av spillerne byttet drakter og at det tilsynelatende var god stemning ved kampslutt.

– Du kan bli slått i en fotballkamp. Men når du taper og bytter drakter, det er noe jeg ikke liker, sier Giggs til Premier Leagues egen TV-kanal.

Zlatan Ibrahimovic var blant spillerne som ble fanget av tv-kameraene da han byttet drakt med Willian. Svensken smilte også da han møtte Eden Hazard på gresset og ga ham en klem, mens Anthony Martial la armen rundt halsen på N'Golo Kanté. David de Gea ble også filmet i hyggelig passiar med landsmann Marcos Alonso.

– Dersom du taper, gratulerer du motstanderen, takker supporterne og kommer deg av banen. Du blir ikke stående på banen for å bytte drakter og le sammen med laget som akkurat har slått deg, sier Giggs.

Se spillerne takke hverandre for kampen i videovinduet øverst på siden!

Der det var god stemning blant flere av spillerne etter oppgjøret, kan ikke det samme sies om de to managerne. José Mourinho viste tydelig sin misnøye med at Antonio Conte forsøkte å dra i gang publikum like før kampslutt.

– Du oppildner ikke fansen på 4-0. Du gjør det på 1-0. Det er ydmykende, sa Mourinho til Conte før han satte kursen mot spillertunnelen etter kampslutt.

Det som er fint med fotball er at det alltid kommer en kamp man kan slå tilbake i. For Mourinho og United-laget kommer den allerede på onsdag mot byrival City i det som blir et gigantoppgjør i ligacupen på Old Trafford.