TUNG SUNDERLAND-START: Men David Moyes er klar på at løsningen ikke er å sparke ham. Foto: Reuters / Tony O'Brien
TUNG SUNDERLAND-START: Men David Moyes er klar på at løsningen ikke er å sparke ham. Foto: Reuters / Tony O'Brien Foto: Tony O'brien

Moyes: – Løsningen er ikke å sparke meg

David Moyes kjemper for jobben i Sunderland. Han har fortsatt ikke klart å lede «Black Cats» til seier i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kun to poeng er det blitt på ni ligakamper i høst. 53-åringen er under kraftig press.

– Ja, det er det. Det er aldri lett. Men det er en del av jobben. Skal jeg være ærlig, hadde jeg ikke trodd vi skulle være så mye bedre heller da jeg kom hit, sier Moyes til ITV.

Sunderland ligger helt sist i Premier League, men en rekke managerbytter har gjort lite annet enn å berge klubbens toppseriestatus de siste årene. Store navn som Roy Keane, Steve Bruce, Martin O'Neill, Gus Poyet, Sam Allardyce, og Dick Advocaat er bare noen av navnene som har vært innom de røde og hvite.

– Jeg hadde håpet det skulle vært bedre, men innerst inne forventet jeg også at det skulle bli slik. Men som dere vet, det er en kollektiv jobb. Det handler ikke bare om manageren, for alle her har hatt fokus på manageren tidligere, sier Moyes.

– Alle må ta sin del av ansvaret, støtteapparatet, spillerne og alle som er involvert i klubben. Ja, du kan fjerne manageren, men det har ikke vist seg å være den riktige løsningen her tidligere, mener den tidligere Everton- og Manchester United-manageren. (©NTB)