Sjekk den rollelista!

Marion Ravn (32) har drømt om rollen i «Les Miserables» siden hun var syv år

Marion Ravn får sin drømmerolle i den populære musikalen. Haddy N'Jie kapret hovedrollen som den enslige moren Fantine.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag ble skuespillerne presentert til høstens store musikal «Les Miserables» som settes opp på Folketeatret høsten 2017.

Drømmerolle

Marion Ravn blir en av skuespillerne og får rollen som Éponine i musikalen. Hun er stor fan av «Les Miserables», og det blir en drøm som går i oppfyllelse når hun står på scenen neste år.

– Jeg har drømt om den rollen her siden jeg var syv år. Jeg har sunget på låtene i langt over 20 år, så det er veldig stas.

– Hvordan blir det å tre inn i musikal-genren?

– Jeg gleder meg veldig. Jeg gjorde musikaler som barn, det var litt der det startet, så jeg gleder meg til å komme tilbake og gjøre det i voksen alder, sier Marion til TV 2.

Comeback etter fødsel

Haddy N'Jie er også klar for «Les Miserables» og gjør comeback etter fødselen i mars i år. Hun har store forventninger til sin rolle i musikalen og er fryktelig spent.

– Jeg tørr ikke helt å tenke på det ennå. Jeg er skikkelig nervøs og mye mer enn jeg pleier å være. Jeg må lære meg helt nye ting frem til neste høst og dette er som en drøm jeg ikke har turt å drømme, avslutter Haddy N'Jie til TV 2.

Haddy N'Jie deler hovedrollen med musiker Karin Park.

Andre roller

Andre kjente som skal bekle de andre syv rollene er Hans Marius Hoff Mittet som skal spille Javert, mens André Søfteland blir Jean Valjean og Dennis Storhøi og Mariann Hole har rollene som kroverter.

Jenny Langlo skal spille Cosette.

IDOL-JENNY: Jenny Langlo (23) får en av hovedrollene musikalen som settes opp på Folketeateret i Oslo høsten 2017. Foto: TV 2<div><br></div>
IDOL-JENNY: Jenny Langlo (23) får en av hovedrollene musikalen som settes opp på Folketeateret i Oslo høsten 2017. Foto: TV 2