Fotballryktene: – Real Madrid og Barcelona kjemper om Juventus-stjerne

Og Romelu Lukaku kan forsvinne til Tyskland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paulo Dybala har vært en ettertraktet mann helt siden dagene i Palermo og det ryktes at Barcelona forsøkte å hente argentineren i sommeren, men at Juventus avslo et bud på ham.

Nå melder Gazzetta dello Sport at Barcelona-interessen fortsatt er til stede og at også Real Madrid har meldt seg på i kampen om 22-åringen, som skal være verdsatt til 100 millioner euro. (897 millioner kroner)

Liverpool hadde noen minutter på tabelltoppen lørdag, og håpet til de røde er at det skal bli flere i løpet av sesongen. Det kan også bli flere spillere inn portene på Anfield og en av dem som skal være på radaren til Jürgen Klopp er Atletico Bilbao-spissen Inaki Williams. Spissen står bokført med ett seriemål og to assist for Bilbao så langt denne sesongen.

Ifølge spanske AS koster Williams rundt 45 millioner pund. 22-åringen er også sitert på at han ønsker å bli værende i Bilbao.

Et annet alternativ for Liverpool er Napoli-angriperen Lorenzo Insigne. 25-åringen skal ifølge Star være lysten på en drømmeovergang til Anfield i januar.

I den blå delen av Liverpool forbereder de seg på å miste sin toppscorer, Romelu Lukaku. Belgieren, som så langt har scoret seks ligamål for Everton, skal være ønsket av Bundesliga-gigantene Bayern München. Ifølge The Sun skal tyskerne være villig til å betale rundt 65 millioner pund for 23-åringen.

Southampton ønsker å hente Espanyol-midtbanespilleren Marc Roca. Premier League-klubben holder, sammen med Liverpool, et godt øye med 19-åringens kontraktsforhandlinger med den spanske klubben. Ifølge Marca ønsker Espanyol å forlenge kontrakten med ham for å øke utkjøpsklausulen.

Pep Guardiola har nå bekreftet at Sergio Agüero står fritt til å velge når han vil forlate klubben. Han vil ikke hindre argentineren i å gå dersom han ønsker det. Og Daily Express kan fortelle at han allerede har bestemt seg for å hente Pierre-Emerick Aubameyang fra Borussia Dortmund i januar, og umiddelbart satse på gaboneseren som sitt førstevalg som spiss.