Nok en seier for Zucca og Rangers

Mats Zuccarello hans New York Rangers tok en ny seier på hjemmebane mot Arizona Coyotes søndag.

Mats Zuccarello og hans New York Rangers tok nok en ny seier i Madison Square Garden natt til mandag. Her feirer han med lagkamerater i kampen mot New York Islanders 13. oktober. Foto: AP Photo/Mary Altaffer Foto: Mary Altaffer

Norske Zuccarello kom ikke på scoringslista i denne kampen og var heller ikke involvert i noen av de tre Rangers-målene.

De to første periodene var jevne, og lagene scoret en gang hver i begge periodene. Coyotes tok ledelsen ved Radim Vrbata etter bare 33 sekunder, mens Josh Jooris utlignet for Rangers.

I andre periode ga J.T. Miller hjemmelaget ledelsen, men Vrbata gjorde sitt andre mål, og stillingen var 2-2 før siste periode.

Der scoret Dan Girardi tidlig, og Rangers holdt 3-2-stillingen til kampslutt.

Mats Zuccarello spilte vel 18 minutter av kampen og hadde ingen skudd på mål. (NTB/TV 2)