Oilers trygget serieledelsen

Serieleder Stavanger Oilers tok sesongens 12. seier da nærmeste utfordrer Lillehammer ble slått med 4-2 på bortebane.

Lillehammer kom fra ni strake seirer, men måtte se seg slått av Pål Gulbrandsens gutter.

Nå skiller det allerede 12 poeng mellom nummer en og to på tabellen.

Det var gjestene som kom best i gang da Scott Macaulay satte den første pucken i mål etter drøye ti minutter

Hjemmelaget slo derimot tilbake og hadde en bedre sluttspurt inn mot den første hvilen.

Joakim Jensen utlignet etter 14.25, mens Stian Nystuen sendte hjemmelaget i ledelsen med 39 sekunder igjen av perioden.

Stavanger Oilers utlignet til 2-2 i midtperioden ved Eirik Salsten. Josh Soares satte 3-2-målet med litt over fire minutter igjen. Hjemmelaget satset alt framover og Dan Kissel fikk det lett med å gjøre 4-2 i åpent mål.

Lørenskog har hatt en dårlig start på sesongen, men slo til med 3-1 borte over Frisk Asker.