Lamar Odom and Khloe Kardashian arrive at the Teen Choice Awards on Sunday, Aug. 8, 2010 in Universal City, Calif. (AP Photos/Chris Pizzello)
Lamar Odom and Khloe Kardashian arrive at the Teen Choice Awards on Sunday, Aug. 8, 2010 in Universal City, Calif. (AP Photos/Chris Pizzello) Foto: Chris Pizzello

Nå er det et faktum: Khloe Kardashians turbulente ekteskap er over

Khloe Kardashian og Lamar Odom er blitt enige om et skilsmisseoppgjør.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Khloe Kardashians (32) skilsmissepapirer er omsider underskrevet, og de ble sendt inn fredag, melder kjendisnettstedet TMZ.

Det betyr at det turbulente av og på-ekteskapet med den tildlligere basketballstjernen Lamar Odom (36) er over.

Skulle skilles i 2013

Det var i 2013 at realitystjernen for første gang søkte om skilsmisse fra Odom.

Men siden den gang har hun veid opp og ned på ekteskapet og forsøkt flere ganger å få det til å fungere igjen – noe hun har vært åpen om i realityserien Keeping Up With The Kardashians.

SNART UGIFT: Khloe Kardashian, her avbildet i Los Angeles i oktober. Foto: Stella Pictures.
SNART UGIFT: Khloe Kardashian, her avbildet i Los Angeles i oktober. Foto: Stella Pictures. Foto: Bruja, PacificCoastNews

Lenge nektet også Odom å skrive under på papirene.

Sommeren 2015 underskrev han imidlertid avtalen, men kun et par måneder senere skjedde det fatale som skulle endre på alt.

Var nær døden

Den tidligere Lakers-stjernen ble nemlig funnet bevisstløs på et bordell i Nevada etter en overdose. Tilstanden var svært kritisk, og Odom lå lenge i koma med en uviss fremtid.

Dermed ble skilsmissen utsatt, og Khloe Kardashian åpnet for at hun ville gi han en ny sjanse.

Kardashians bok har en sexy hemmelighet

I ettertid har stjernen sagt at hun ikke egentlig planla å bli sammen med han igjen, men at hun ikke ønsket å gi han den bekymringen mens han var syk.

Ifølge TMZ innså Kardashian på vårparten at Odom ikke kommer til å slutte med alkohol og rus, og derfor søkte hun om skilsmisse.

Fredag kom altså paret til enighet om et skilsmisseoppgjør, og de venter på at papirene skal bli undertegnet av en dommer. Det kan skje tidligst i starten av desember.